Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Δύο υγιέστατα παιδιά 7 και 12 ετών πέθαναν απο ξαφνικίτιδα…




Όσο κι αν τα ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, τα στοιχεία βγαίνουν στη φόρα και δείχνουν τις εγκληματικές πολιτικές όχι μόνο της κυβέρνησης, των γιατρών και των δημοσιογράφων, αλλά και όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης και όσους συνεργάστηκαν με τους εγκληματίες ή συγκάλυψαν το έγκλημα!

Γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα πως ο 7χρονος είχε εμβολιαστεί λίγο πριν πεθάνει, αυτό αποκάλυψε ο θείος του, στο protothema.gr.

«Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου.

Για την 12χρονη δε μας λένε παρά το ότι μια κοινωνία φωνάζει να μάθει, κανένας δημοσιογράφος, απο κανένα μέσο, δεν ρώτησε τους γονείς ή τους γιατρούς!

Αν κρίνουμε ωστόσο, απο την εμφάνιση του γιατρού της 12χρονης στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του OPEN, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τι έχει συμβεί…


Ο γιατρός μιλάει για κάποιο Σύνδρομο Ξαφνικού Θανάτου σε ένα 12χρονο υγιέστατο παιδί, υπο άλλες συνθήκες (προ εμβολίων) θα είχε χαλάσει το σύμπαν να βρουν τι έφταιξε αλλα, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να λένε το πόσο δικιο έχετε γιατρέ και κάπως έτσι συνεχίστηκε η γελοιότητα που έπαιξαν σε ζωντανή μετάδοση.

Κάπου στο 4-5 λεπτό αναφέρεται από την δημοσιογράφο αν είχε κάποια σχέση με κορωνοιό και κατά λάθος μάλλον αναφέρει και το ΑΝ είχε εμβολιαστεί το κοριτσάκι, αφου τα τηλεφωνήματα είχαν σπάσει να ζητάνε αυτη τη “λεπτομέρεια”, όπως παραδέχτηκε. Ο Ιατρός ΔΕΝ κάνει καμία αναφορά σχετικά με το εμβόλιο και αν αυτό είχε χορηγηθεί ΠΡΙΝ το θάνατο. Μια ιατρική πληροφορία που σαν γιατρός είναι υποχρεωμένος να αναφέρει και να την καταγράψει στον ιατρικό φάκελλο (όπως και κάθε φάρμακο).


Επειδή δεν έχουμε σκοπό να παριστάνουμε τους ηλίθιους σαν τους δημοσιογράφους (αυτοί έχουν). Αν δεν είχε εμβολιαστεί, θα ήταν το πρώτο που θα αναφερόταν στην εκπομπή. Άλλωστε, πολλοί συγγενείς έχουν αναφέρει στα κοινωνικά μέσα, πως το κοριτσάκι είχε εμβολιαστεί και μάλιστα τρεις φορές!

Και για να γίνει αντιληπτό και στους ηλίθιους: ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα σε ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδιά σε αυτήν την ηλικία ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ χωρίς “εξωγενής αιτίες”

Δείτε το τραγικό βίντεο Όνειδος για την ελληνική δημοσιογραφία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου