Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Igor Kirillov: Το δημοκρατικό κόμμα, ο Τ. Σόρος, ο Μ.Γκέιτς και το Ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία!




Το Δημοκρατικό Κόμμα, οι οικογένειες Κλίντον και Μπάιντεν, η συνεργασία φιλικών ιδρυμάτων όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, με επικεφαλής τον Τζορτζ Σόρος και τον Μπιλ Γκέιτς, δημιούργησαν εργαστήρια έρευνας βιολογικών όπλων στην Ουκρανία για να δημιουργήσουν πρόσθετη χρηματοδότηση για τις εκλογές, λένε οι ερευνητές.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη από τα Ρωσικά Στρατεύματα Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας (NBC), τα οποία κατονόμασαν την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος (το link είναι απαγορεύμενο), ως υπεύθυνη για τη δημιουργία των βιοεργαστηρίων.

«Πρέπει να ειπωθεί ότι οι ιδεολόγοι της αμερικανικής στρατιωτικής βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία είναι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος», δήλωσε ο υποστράτηγος Igor Kirillov, επικεφαλής των στρατευμάτων προστασίας του NBC.

Η κυβέρνηση μπόρεσε να δημιουργήσει έναν τρόπο χρηματοδότησης των βιοεργαστηρίων απευθείας από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Σύμφωνα με τον Kirillov, «μη κυβερνητικές οργανώσεις που ελέγχονται από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος» μπόρεσαν επίσης να συγκεντρώσουν κεφάλαια για τα βιοεργαστήρια.

Μερικοί από αυτούς τους οργανισμούς περιλαμβάνουν το Ίδρυμα Κλίντον, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος. Βοηθήθηκαν επίσης από επενδυτικά κεφάλαια από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, την EcoHealth Alliance και την Rosemont Seneca Partners, μια επενδυτική εταιρεία που συνιδρύθηκε από τον Χάντερ Μπάιντεν.

Pfizer, Moderna, Merck και Gilead, εμπλέκονται με τα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας

Ο Kirillov κατονόμασε τις Big Pharma εταιρείες Pfizer, Moderna, Merck και Gilead ως εμπλεκόμενες με τα ουκρανικά βιοεργαστήρια. Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, αυτές οι εταιρείες χρησιμοποίησαν τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία για να δοκιμάσουν τα πειραματικά τους φάρμακα, παρακάμπτοντας τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Η Big Pharma, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που παράγουν το εμβόλιο, έχουν παρακάμψει τα πρότυπα ασφαλείας με αντάλλαγμα να προσφέρουν στο Δημοκρατικό κόμμα. Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν είναι απλώς ένα φαινόμενο των Δημοκρατικών των ΗΠΑ, το έχουμε δει με όλες τις κυβερνήσεις.


Ο Kirillov είπε ακόμη ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αξιοποίησε τις τεχνολογικές δυνατότητες των εταιρειών Big Pharma για να επεκτείνει τις δικές της ερευνητικές δυνατότητες «όχι μόνο στον τομέα της δημιουργίας βιολογικών όπλων, αλλά και στη λήψη πληροφοριών σχετικά με την αντοχή στα αντιβιοτικά και την παρουσία αντισωμάτων σε ορισμένες ασθένειες και πληθυσμούς συγκεκριμένων περιοχών».

Αυτή η τελευταία ενημέρωση από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι απλώς η τελευταία επιβεβαίωση σχετικά με την αμερικανική συμμετοχή στην έρευνα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Πριν από αυτό, ο Alexander Bastrykin, επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, είπε ότι η υπηρεσία του «εντόπισε ξεκάθαρα» την αμερικανική εμπλοκή και ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας και εταιρείες με συμβάσεις με το Πεντάγωνο έχουν εργαστεί σε ουκρανικά βιοεργαστήρια.


Ο Bastrykin πρόσθεσε ότι, μεταξύ του 2005 και των αρχών του 2022, οι ΗΠΑ ξόδεψαν πάνω από 224 εκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία.

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία, αλλά είπαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρείχε «βοήθεια» μόνο για προσπάθειες που δεν αφορούσαν την έρευνα ή την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Αυτός ο ισχυρισμός αμφισβητήθηκε από τη Ρωσία και καταρρίφθηκε από τις έρευνες της χώρας για το θέμα.

Η Γερμανία, η Πολωνία και άλλοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Οργανισμό Βορειοατλαντικής Συνθήκης φέρονται επίσης να είναι ένοχοι για τη διεξαγωγή στρατιωτικής βιολογικής έρευνας εντός της ουκρανικής επικράτειας.

Η διαφθορά είναι βαθιά, και σίγουρα εξηγεί γιατί οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν τόσο απεγνωσμένα να υποστηρίξουν την Ουκρανία με κάθε μέσο. Ο Σόρος, ειδικά, έχει μιλήσει από την πρώτη μέρα της εισβολής σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μπορούσαν να προστατεύσουν την Ουκρανία, προφανώς για να διατηρήσουν ασφαλείς τις επενδύσεις τους στη βιοέρευνα.

Η Ρωσική ηγεσία γνωρίζει πολλά περισσότερα αλλα είναι συγκρατημένη στο να βγάζει τις πληροφορίες προς τα έξω. Η συνεργασία της με την Κίνα η οποία είναι χώρα πρότυπο για την δυτική ελίτ και εμπλεκόμενη στην ατζέντα 2030, η συνεργασία της ίδιας της Ρωσίας στο παρελθόν με πολλούς απο αυτούς που σήμερα κατηγορεί, είναι ένας λόγος που ακόμα τουλάχιστον δεν έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα σοκάρουν όλο το πλανήτη. Αυτό ωστόσο είναι μια καλή αρχή για να δούμε περισσότερα.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου