Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Μελέτη δείχνει ότι οι λήπτες του εμβολίου της Moderna COVID-19, είναι πιθανό να υποστούν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, ίσως επ’ αόριστον!





Μια νέα μελέτη που βασίζεται σε δεδομένα κλινικών δοκιμών Φάσης 3 της Moderna υποδηλώνει ότι οι λήπτες του εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 μπορεί να είναι πιο πιθανό να υποστούν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, ίσως επ ‘αόριστον.

Η μελέτη, ακόμη σε προεκτύπωση, διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες στη δοκιμή ενηλίκων της Moderna που έλαβαν το εμβόλιο και αργότερα εκτέθηκαν στον ιό, δεν παρήγαγαν αντισώματα σε ένα βασικό συστατικό του ιού τόσο συχνά όσο εκείνοι στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου.
Τα ευρήματα των συγγραφέων, τα οποία επιβεβαιώνονται από δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου που αποδεικνύουν ότι τα ποσοστά μόλυνσης είναι σημαντικά υψηλότερα στους εμβολιασμένους. Υποδηλώνουν επίσης ότι η Moderna το γνώριζε απο το 2020, όταν ο κατασκευαστής του εμβολίου έκανε τις πρώτες δοκιμές.

Οι συγγραφείς των «Αντι-νουκλεοκαψιδικών αντισωμάτων μετά από μόλυνση SARS-CoV-2 στην τυφλή φάση της κλινικής δοκιμής αποτελεσματικότητας του εμβολίου mRNA-1273 Covid-19» έγραψαν:

«Μεταξύ των συμμετεχόντων με επιβεβαιωμένη ασθένεια απο PCR για τον Covid-19, η ορομετατροπή σε αντι-Ν (Ο Chudov προσφέρει μια καλή εξήγηση της σημασίας των αντισωμάτων αντι-Ν εδώ .) σε διάμεση παρακολούθηση 53 ημερών μετά τη διάγνωση σημειώθηκε σε 21/52 (40%) των ληπτών του εμβολίου mRNA-1273 έναντι 605/648 (93%) των ληπτών εικονικού φαρμάκου (p < 0,001)».


Οι εμβολιασμένοι συμμετέχοντες στη δοκιμή που ανέπτυξαν COVID-19 – που σημαίνει ότι έλαβαν θετικό τεστ PCR – παρουσίασαν μια απόκριση αντισωμάτων στο τμήμα νουκλεοκαψιδίου του ιού SARS-CoV-2 λιγότερο συχνά από τους λήπτες εικονικού φαρμάκου που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Συγκεκριμένα, η μελέτη υποδηλώνει ότι η μειωμένη ικανότητα ενός εμβολιασμένου ατόμου να παράγει αντισώματα σε όλα τα τμήματα του ιού μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο μελλοντικών λοιμώξεων περισσότερο στους εμβολιασμένους σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι απλώς άλλο ένα επιχείρημα για την υπεροχή της φυσικής ανοσίας .

Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν με απλά λόγια, πως όταν ένα εμβολιασμένο άτομο έχει μολυνθεί απο Covid19, αυτό το άτομο εξακολουθεί να μην αποκτά το ίδιο επίπεδο προστασίας που αποκτά ένα μη εμβολιασμένο άτομο.

Αυτό είναι ένα ανησυχητικό εύρημα και κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι ερευνητές που διεξήγαγαν τη δοκιμή του εμβολίου Moderna το 2020.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) στη συνέχεια ενέκρινε το εμβόλιο για επείγουσα χρήση, ώστε να συνεχιστεί το πείραμα στον γενικό πλυθησμό. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.


Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι ακραία. Τα τελευταία δεδομένα από τη Walgreens δείχνουν περαιτέρω ότι όσοι έλαβαν αναμνηστική δόση μολύνονται σε σχεδόν διπλάσιο ρυθμό από τους μη εμβολιασμένους.

Δυστυχώς, τα δεδομένα Walgreens δεν διευκρινίζουν πόσες από αυτές τις λοιμώξεις είναι επαναμολύνσεις.
Περίληψη

Έχουν περάσει δεκαέξι μήνες από τότε που ο FDA χορήγησε άδεια στη Moderna EUA για το εμβόλιο της. Περισσότερες από 200 εκατομμύρια δόσεις αυτού του προϊόντος έχουν χορηγηθεί σε ανθρώπους μόνο στις ΗΠΑ.

Γνώριζε ο κατασκευαστής του εμβολίου το 2020 ότι το προϊόν του θα μπορούσε δυνητικά να εμποδίσει τους αποδέκτες να αναπτύξουν ευρείες αποκρίσεις αντισωμάτων μετά την έκθεση στον SARS-CoV-2;

Εμφανίζεται αυτή η πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια σε άλλα «εμβόλια» mRNA COVID-19;

Τα εμβολιασμένα άτομα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον COVID-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα.


Αυτά τα προϊόντα μετριάζουν μόνιμα την ικανότητά μας να καταπολεμούμε μελλοντικές λοιμώξεις SARS-CoV-2;

Καθώς η πλειονότητα των παιδιών έχει ήδη εκτεθεί, υπάρχει λόγος να εμβολιαστεί έστω και ένα υγιές παιδί πριν απαντηθούν οριστικά αυτές οι ερωτήσεις;

Ωστόσο, ο κατασκευαστής του εμβολίου πιέζει τον FDA να εγκρίνει το προϊόν του για παιδιά κάτω των 6 ετών.

Αυτό είναι εξοργιστικό!

Εάν αυτοί οι εμβολιασμοί εμποδίζουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν σωστή ανοσία μετά την έκθεση, στην πραγματικότητα οδηγούν σε πανδημία των εμβολιασμένων.

Λιγότερο από 10 μήνες πριν, η Διευθύντρια του CDC Dr. Rochelle Walensky προειδοποίησε : «Υπάρχει ένα σαφές μήνυμα που έρχεται. Αυτό λέγεται πανδημία των ανεμβολίαστων».

Ποιο είναι πιο ειρωνικό; Η δήλωσή της; Ή ότι η δήλωση προέρχεται από έναν οργανισμό που ονομάζεται Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου