Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ένας παχύσαρκος άνδρας κέρδισε τον διαγωνισμό «Miss Derry 2023»… Κάτι απολύτως φυσιολογικό για το 2022




Το να κερδίζει ένας βιολογικός άνδρας σε διαγωνισμό ομορφιάς γυναικών, όντας παχύσαρκος δεν είναι και σπουδαία είδηση για την εποχή μας που όλα συμβαίνουν ανάποδα. Ο Brian Nguyen στέφθηκε «Miss Derry 2023» το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας πολλές άλλες γυναίκες στον διαγωνισμό.
«Είναι μεγάλη μου τιμή που στέφομαι η νέα σας Miss Greater Derry 2023 και είμαι ενθουσιασμένος που θα δείξω σε όλους τι κρύβω στα μανίκια μου…», δήλωσε η τρανσέξουαλ από άνδρα σε γυναίκα, «Αυτή θα είναι μια καταπληκτική χρονιά».

Ο Nguyen είναι «trans social media influencer» και γιόρτασε τη νίκη του «τρώγοντας ένα burger σε ένα βίντεο στο ινστραγκραμ» για να ευχαριστίσει με αυτό τον τρόπο τους ακολούθους του.
 


Ο Nguyen ισχυρίζεται ότι σκοπός του είναι να υποστηρίζει «τις περιθωριοποιημένες γυναίκες». (Απο τι φαίνεται με έναν περίεργο τρόπο παίρνοντας την θέση τους), καθώς ο διαγωνισμός προσφέρει χρηματικό ποσό και μια υποτροφία στην νικήτρια.

Το CBS 12 σημειώνει ότι ο διαγωνισμός φαινομενικά επέλεξε να συμπεριλάβει τον συμμετέχοντα άνδρα ως γυναίκα, καθώς τα δικαστήρια έχουν καθορίσει ότι οι τρανς γυναίκες, είναι κανονικές γυναίκες και για το εάν θα συμπεριληφθούν τρανς άτομα σε εναν διαγωνισμό ομορφιάς είναι προνόμιο του οργανισμού.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Miss Greater Derry, ιδρύθηκε το 1986, για να παρέχει «υποτροφίες σε νεαρές φτωχές γυναίκες ηλικίας μεταξύ 17 και 24 ετών που ζουν στην περιοχή Greater Derry, αναγνωρίζοντας τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα στη σχολαστική ικανότητα, το ταλέντο, το χαρακτήρα, την κοινωνική υπηρεσία και την ισορροπία».

Η νίκη του Nguyen δημιούργησε αντιδράσεις μεταξύ των συντηρητικών, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι οι βιολογικοί άνδρες αντικαθιστούν τις γυναίκες σε τομείς που συχνά δημιουργούνται για να προωθήσουν τη δικαιοσύνη, την ισότητα και την κατανόηση μεταξύ των δύο φύλων.

Ενώ οι διαγωνισμοί «Μις Αμερική» ή «Γυναίκα της Χρονιάς» στην περίπτωση της διεμφυλικής ναύαρχου Ρέιτσελ Λεβίν, ήταν ως τώρα κατανοητό ότι βραβεύουν την θηλυκότητα, οι τρανσέξουαλ από άνδρα σε γυναίκα έχουν αντικαταστήσει επαγγελματικά και συλλογικά τους διαγωνισμούς αυτούς, όπως και τα αθλήματα μεταξύ γυναικών.



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου