Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η κατάντια ενός λαού… Το χειρότερο είναι πως όλοι γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις Μητσοτάκη στην «Ελληνική Δικαιοσύνη» και τις αποδεχόμαστε!




Γιατί ο Έλληνας δεν έχει πια καθόλου το αίσθημα της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας; Όποιον κι αν ρωτήσεις εκεί έξω θα σου πει με βεβαιότητα, πως τα κόμματα που απέκλεισε ο Άρειος Πάγος (14 σύνολο), έγιναν κατόπιν εντολής και χειραγώγησης της ελληνικής δικαιοσύνης απο το κυβερνών κόμμα.

Θα παρατηρήσεις ακόμα, πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται γιατί κόπηκε το κόμμα (που υποστηρίζει) και δεν κόπηκε κάποιο άλλο αντίπαλο… ή γιατί, αποκλείονται κόμματα της δεξιάς κι όχι το κόμμα του ΚΚΕ. Αυτό είναι κάτι που θυμίζει πολύ την κατσίκα του γείτονα…
Η κύριες αρετές του Έλληνα κατά τον Αριστοτέλη: φρόνηση‐σοφία‐ σωφροσύνη‐ανδρεία και δικαιοσύνη.

Το ζήσαμε με την πλανδημία, το ζούμε και τώρα με την προσπάθεια να αποκλεισθεί από τις εκλογές κάθε διαφορετική φωνή και άποψη που δεν συνάδει με την ορθοπολιτική ομοφωνία των κομμάτων που υπηρετούν το καθεστώς.

Όλοι μας γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που είχε σκοπό να αφήσει εκτός το «κόμμα Κασσιδιάρη», άλλοι το αποδεχόμαστε και άλλοι όχι. Αναλόγως, πόσο φιλικά προσκείμενοι είμαστε στον συγκεκριμένο χώρο, κι όχι αν αυτό που συμβαίνει είναι ευθεία βολή στην αρχή της διάκρισης των εξουσιών που είναι θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου και φυσικά της ίδιας της δημοκρατίας.
Αποδεχόμαστε το καθεστώς αρκεί να είμαστε κι εμείς μέρος του!

Πάρτε για παράδειγμα τον αποκλεισμό του κόμματος των Εμφετζιόγλου/Μπογδάνου. Ο κ.Μπογδάνος που στήριζε το κυβερνών κόμμα (μέχρι να τον διαγράψουν), σήμερα το καταγγέλει ως “καθεστώς” και μιλάει για “πραξικόπημα”, κάτι που πιθανόν δεν θα παρατηρούσε αν δε το διέγραφαν και του έκοβαν ένα μικρό κομμάτι της πίτας του καθεστώτος που σήμερα καταγγέλει.

Ακόμα χειρότερα, κατήγγειλε μετά απο αυτό το κόμμα της κ. Λατινοπούλου “Πατρίδα” για κλοπή ονόματος, κάτι που βόλεψε πολύ το καθεστώς, καθώς ο κύριος στόχος ήταν να εξοντώσει τους αντιπάλους του και να πάρει την ψήφο τους, ως η μόνη πλέον κεντρο-ακροδεξιά δύναμη των εκλογών του 2023. Εδώ βλέπουμε πάλι την “κατσίκα του γείτονα” και όχι το αίσθημα δικαιοσύνης και δημοκρατίας…

Ίδια αντίδραση κι απο την κ.Λατινοπούλου

Όπως ο κ.Μπογδάνος, έτσι και η κ. Λατινοπούλου καταγγέλει το καθεστώς μετά τον αποκλεισμό του κόμματός της από τις εκλογές της 21ης Μαΐου και κάνει λόγο για «εκλογές βίας και νοθείας». Άραγε θα το είχε παρατηρήσει αν δεν την είχαν διαγράψει απο την ΝΔ και ακολούθως αποκλείσουν το κόμμα της απο τις εκλογές; Πολύ φοβάμαι πως όχι!

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Όνειδος για τη Δημοκρατία μας όλοι αυτοί οι αποκλεισμοί δεξιών-πατριωτικών κομμάτων, που νοθεύουν ξεκάθαρα τη λαϊκή εντολή. Το ”καθεστώς” Μητσοτάκη είναι ντροπή για τη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας».

Θα τους ξαναδούμε μετά απο αυτό στις τάξεις της “μεγάλης κεντρο-ακροδεξιάς παράταξης”; Γιατί όχι… αφού είναι θέμα καριέρας και παρτίδας!

Προσέξτε τώρα την δήλωση του Σκέρτσου:

«Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στη Δημοκρατία με τις δυνάμεις της αριστεράς απούσες». Τελικά δεν το έκανε η δικαιοσύνη; εσείς το κάνατε;

«Ο ‘Αρειος Πάγος έκρινε πανηγυρικά ότι εγκληματικές οργανώσεις περιβαλλόμενες τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές στην εκλογική διαδικασία. Αυτό είναι το χρέος όλων μας για να προστατεύουμε τη Δημοκρατία.

Στη σημερινή ιστορική απόφαση συνέβαλε και το 300 σελίδων υπόμνημα που καταθέσαμε στον ΑΠ, μαζί με οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος».

Και υπογραμμίζει: «Δυστυχώς και σ’ αυτήν την κορυφαία στιγμή αυτοπροστασίας της Δημοκρατίας από τους αρνητές της ήταν απούσες πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς που δηλώνουν ότι βρίσκονται απέναντι στο φασισμό.

Χθες ανέβασα ένα βίντεο με τον τραπεζικό που μου έκανε αίσθηση: Τραπεζικός: ΝΟΘΕΙΑ 3.350.000 ψήφων! – 1.350.000 πεθαμένοι ψηφίζουν. 2.000.000 από 0- 17 δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν αλλα ψηφίζει η Σιγκιουλαρ για αυτούς! Μπορεί φυσικά κάτι τέτοιο να μην ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Μόνο που σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ήδη εκλογική νοθεία όταν «κόβονται» απο το κυβερνών κόμμα, 14 άλλα κόμματα και αφαιρείται απο ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος η ελεύθερη βούληση του λαού!

Τα 14 κόμματα που κόπηκαν είναι τα εξής:

1)ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ,

2)ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ,

3)ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,

4)ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΌΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ),

5)ΕΛΛΗΝΕΣ,

6)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.),

7)Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ,

8)ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,

9)ΦΙΛΟΝΟΜΗ ΔΗΜΕΓΕΡΣΙΑ,

10)Πατριωτική Ένωση Πρόδρομος – Εμφιετζόγλου,

11)Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπουλου,

12)Πράσινο και Μωβ,

13)Μαζί.

14)ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΛΗΘΕΙΑ

Όλα μικρά δεξιά κόμματα που “κλέβουν” ψήφους απο την μεγάλη κεντρο – ακροδεξιά παράταξη. Δεν ξέρω πόσοι θα επιλέξουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές βίας και νοθείας. Αλλά αν είστε απο τους (δυστυχώς) ελάχιστους Έλληνες που σέβονται την δημοκρατία και τον εαυτό τους ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ!



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου