Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Εσκομπάρ... από κούνια στην "λαϊκή αγορά ναρκωτικών"! Τσιλιαδόροι τα 10χρονα παιδιά των Ρομά!

Οργή για τα όσα ασύλληπτα συμβαίνουν στο Ζεφύρι
- Οικογένειες Ρομά στο Ζεφύρι εκπαιδεύουν τα παιδιά τους, ακόμα και αυτά που είναι κάτω των 10 ετών (!)
- Η αρχική εκπαίδευση είναι για... τσιλιαδόρους και στην συνέχεια για διακινητές ναρκωτικών...

- Όλα αυτά φυσικά για να μην κινούν τις υποψίες στΙς αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές
- Η καθόλου τυχαία επιλογή να τα τοποθετούν για "βάρδια" δίπλα σε δημοτικό σχολείο...

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την “Λαϊκή αγορά ναρκωτικών” του Ζεφυρίου, όπως ονομάζουν οι αστυνομικοί τον καταυλισμό των Ρομά στην συγκεκριμένη περιοχή, προκύπτει από την σχετική δικογραφία και την παράλληλη χαρτογράφηση στην οποία προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από την δολοφονία του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, που τον πέτυχε στο κεφάλι κατά την διάρκεια σχολικής εορτής στο Μενίδι.

Απίστευτη η δράση των οικογενειών

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ έχουν χαρτογραφήσει ολόκληρη την επίμαχη περιοχή στον καταυλισμό του Ζεφυρίου, σχηματίζοντας παράλληλα δικογραφία που αφορά σε έξι πολυμελείς οικογένειες που δραστηριοποιούνται στην διακίνηση κάθε είδους ναρκωτικού.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε και σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος, τα ανήλικα μέχρι 10 ετών παίζουν το ρόλο του τσιλιαδόρου γύρω από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, κυρίως για να μην κινούν υποψίες.Όπως προέκυψε από τις πολυήμερες έρευνες των Αστυνομικών, οι συγκεκριμένες οικογένειες έχουν φθάσει στο σημείο να εκπαιδεύουν τα ανήλικα παιδιά τους, ακόμα και αυτά κάτω των 10 ετών (!) στην διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και στην παρατήρηση.
Τα παιδιά μόλις δουν τα καραβάνια των τοξικομανών, ενημερώνουν άμεσα τους διακινητές προκειμένου να πάρουν θέση στο σημείο που θα γίνει η δοσοληψία, ενώ παράλληλα οι ίδιοι τσιλιαδόροι είναι αυτοί που θα ενημερώσουν για την παρουσία, όχι μόνο ένστολων αστυνομικών, αλλά ακόμα και συμβατικών αυτοκινήτων της Ασφάλειας.
Όσων αφορά στους “άγουρους” διακινητές, έχουν εκπαιδευτεί από τους ίδιους τους γονείς να κρύβουν το “πράμα” κοντά στα σημεία διακίνησης, αλλά και στις κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν προκειμένου να δώσουν αθέατοι τις δόσεις του ναρκωτικού στους “πελάτες”.

Από διακινητές... μαθητές

Και όλα αυτά μόλις μια “ανάσα” από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, το οποίο ουδόλως τυχαία δεν επελέγη από τους γονείς των “άγουρων” διακινητών ως χώρος εγκατάστασης της “λαϊκής αγοράς ναρκωτικών” του Ζεφυρίου, καθώς σε περίπτωση αστυνομικής επέμβασης, οι “άγουροι” διακινητές μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου και το... “παίζουν” μαθητές.fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου