Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Συνάντηση με τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ηπείρου


Την πρώτη συνάντηση με τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος είχε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Πολεοδομίας στον Κατσικά ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την πολεοδομία, Γιώργος Βίνης και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναπτύχθηκαν θέματα που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ενώ αποφασίστηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας η οποία θα συνεδριάζει κάθε μήνα με σκοπό την εξέταση χωροταξικών, πολεοδομικών κι άλλων ζητημάτων.

Στόχος του Δήμου είναι η όσο το δυνατόν πιο στενή συνεργασία του με το ΤΕΕ/ΤΗ και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η πιο συστηματική επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν τους δύο φορείς.

«Θεωρούμε ότι το ΤΕΕ/ΤΗ εκτός από το ρόλο που έχει ως σύμβουλος του κράτους μπορεί να αποτελέσει κι έναν φορέα – συνεργάτη του Δήμου σε πολλά θέματα. Στόχος μας είναι η συνεργασία που ήδη υπάρχει να αναπτυχτεί ακόμα περισσότερο και νομίζω πως η ίδια θέληση υπάρχει και από πλευράς της νέας Διοικούσας Επιτροπής», δήλωσε ο κ. Μπέγκας.

Από την πλευρά του ο κ. Βίνης τόνισε πως η Πολεοδομία Ιωαννίνων είναι μια υπηρεσία που έχει άμεση σχέση με το ΤΕΕ/ΤΗ προσθέτοντας πως η συνεργασία που θα αναπτυχτεί θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές.

«Η πρώτη σύσκεψη που είχαμε σήμερα ήταν αρκετά εποικοδομητική και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ακολουθούσουν κι άλλες καθώς υπάρχουν πολλά θέματα, άλλα σημαντικά κι άλλα λιγότερο, στα οποία η συνεργασία είναι επιβεβλημένη», επισήμανε ο αντιδήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου