Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Οι τύποι γυναικών που οι άντρες δεν παντρεύονται





Θυμάσαι που οι μαμάδες μας μέχρι τα 30 είχαν τουλάχιστον 2 παιδιά τα οποία μάλιστα είχαν ήδη αποφοιτήσει από το... νηπιαγωγείο; Ε λοιπόν στις μέρες μας αυτό δεν υπάρχει ούτε γι΄αστείο, μιας και οι καιροί είναι πιο δύσκολοι, οι σχέσεις επίσης και γενικότερα ο θεσμός του γάμου όσο πάει και... απομυθοποιείται! Χωρίς φυσικά να εννοούμε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν παντρεύονται ή δεν αγαπούν τη συντροφικότητα, οι καθημερινές υποχρεώσεις και φυσικά τα οικονομικά προβλήματα που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν, δεν επιτρέπουν και πολύ την οργάνωση ενός γάμου, τουλάχιστον όπως οι περισσότερες από εμάς έχουμε φανταστεί. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό στην μέση αλλά ένα κάποιο φταίξιμο το έχουμε κι εμείς. Όχι ότι τα καλά μας τ' αγόρια είναι αγγελάκια και εντελώς αθώοι, αλλά επειδή στην προκειμένη αναλύουμε το θέμα από τη γυναικεία πλευρά, λέμε να καταπιαστούμε με τα λάθη τα δικά μας και τελοσπάντων να σε διαφωτίσουμε όσο μπορούμε σχετικά με το θέμα αυτό. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε ποιους τύπους γυναίκας οι άντρες ΔΕΝ θέλουν να παντρευτούν, για ευνόητους φυσικά λόγους.
Τη γυναίκα την αυταρχική: Μπορεί να έχουμε πει ότι οι άντρες προτιμούν τις δυναμικές γυναίκες οι οποίες δεν είναι σκυλάκια και έχουν δική τους προσωπικότητα, αλλά και το άλλο άκρο σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο. Ο άντρας λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να θελήσει να ξοδέψει το υπόλοιπο της ζωής του με ένα άτομο αυταρχικό το οποίο τον καταπιέζει και εν ολίγοις του σπάει τα νεύρα! Δυστυχώς βέβαια, υπάρχουν πολλές γυναίκες τις οποίες βολεύει το ότι... καταδυναστεύουν τους συζύγους τους, αλλά είναι ακριβώς αυτές οι οποίες κάποια στιγμή σκυλοβαριούνται και τους παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Εξάλλου, δεν υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι παντρεύονται για να χωρίσουν! Αν είσαι λοιπόν ολίγον... bitch, καλά θα κάνεις ή να αλλάξεις κάπως ή να βρεις ένα θύμα και να το κάνεις ό, τι θέλεις, με τις γνωστές φυσικά συνέπειες.
Τη γυναίκα που θέλει να τον αλλάξει: Κλασικότατο δείγμα γυναικείας συμπεριφοράς! Τον γνωρίζεις, τον ερωτεύεσαι και στη συνέχεια αυτά ακριβώς που κάποτε ερωτεύτηκες θέλεις να τα αλλάξεις! Φυσικά και οι καιροί αλλάζουν και σίγουρα στα 40 δεν μπορείς να έχεις τα ίδια μυαλά με αυτά που είχες στα 25, αλλά το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο, ενώ είναι προφανές ότι αυτός δεν θέλει, γιατί βρε αδερφέ, του αρέσει ο εαυτός του, είναι το λιγότερο τραγικό! Προφανώς και είναι άσχημο και προφανώς και έχεις άδικο από όλες τις πλευρές. Και μην φέρνεις σαν παράδειγμα το κράξιμο που σου ρίχνει γιατί εκείνος σε γνώρισε κορμί και τώρα έχεις μετατραπεί σε μπαλίτσα. Το κάνει για να σε πειράξει. Αυτό έλειπε να μην του αρέσεις κιόλας.
Τη γυναίκα τη ζηλιάρα χωρίς λόγο: Η ζήλεια είναι στο top 3 των χειρότερων και πιο έντονων συναισθημάτων που μπορεί κάποιος να νιώσει. Και μπορεί η ζήλεια με μέτρο, να είναι υγιής και σίγουρα κολακευτική, αλλά όταν αυτή αγγίζει τα όρια της παράνοιας, είναι απλώς ανυπόφορη! Δεν είπαμε να μην σε νοιάζει καθόλου, αλλά το να ζηλεύεις ακόμα και τη θηλυκιά γάτα που περπατάει δίπλα του, είναι υπερβολικό και ανησυχητικό. Να ξέρεις, ότι αφενός δεν κολακεύεται καθόλου και αφετέρου τα όρια και οι αντοχές του δοκιμάζονται τόσο που τελικά θα σε παρατήσει και θα έχει και δίκιο!
Τη γυναίκα τη... βδέλλα: Αν υπάρχει μία κατηγορία που είναι χειρότερη από την προηγούμενη είναι αυτή εδώ φίλη μου. Αν είσαι από εκείνες, που ζωή δεν έχουν, φίλους δεν έχουν, ενδιαφέροντα δεν έχουν και είναι μονίμως κολλημένες πάνω στον καλό τους, τότε να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν θα σε παντρευτεί αλλά πολύ σύντομα θα σε βαρεθεί μέχρι θανάτου! Για να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πραγματάκια οι φίλοι του δεν είναι και δικοί σου, χρειάζεται κι αυτός ο χριστιανός κάποιες στιγμές μόνος του και όταν σε βλέπει μέσα στην μιζέρια να μην κάνεις απολύτως τίποτα ξενερώνει απόλυτα. Οπότε προσπάθησε να έχεις και ζωή πέρα από αυτόν, γιατί καλώς ή κακώς αυτός δεν είναι η ζωή σου!
Τη γυναίκα που δεν τρώει: Μπορεί όταν σε πρωτογνώρισε να πίστευε ότι χτύπησε φλέβα χρυσού διότι θα σκέφτηκε ότι θα διαθέτεις για πάντα κορμί θανατηφόρο, αλλά μετά τον πρώτο μήνα το γεγονός ότι δεν τρως σχεδόν τίποτα και ότι είσαι σε μία μόνιμη δίαιτα, του σπάει τα νεύρα και χωρίς υπερβολή του δυσκολεύει τη ζωή! Μα πες μας τώρα, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν είναι σε θέση να απολαύσει το φαγητό να μπορεί να απολαύσει οτιδήποτε άλλο στη ζωή; Δεν είπαμε φυσικά να τρως δίχως αύριο, και αν έχεις και λατρεία με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή μαζί σου, αλλά καμιά φορά αξίζει να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να δοκιμάζεις από το υπέροχο κοκκινιστό της μαμάς του που ιερότερο δεν έχει!





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου