Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη 52χρονος αλλοδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, διότι ως οδηγός λεωφορείου, μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες







Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός λαθρομετανάστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής κάθειρξης έξι ετών και τεσσάρων μηνών, για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και παρακώλυσης λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων

Συνελήφθη, σήμερα (27-07-2017) τα ξημερώματα στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Άνω Πωγωνίου, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος, ως οδηγός λεωφορείου, μετέφερε τρεις μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στάθμευσαν για έλεγχο λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από την χώρα μας στην Αλβανία και όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός μετέφερε παράνομα προς τα εξωτερικά σύνορα της χώρας, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 43, 32 και 20 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Δ΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ποινής κάθειρξης έξι ετών και τεσσάρων μηνών, για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και παρακώλυσης λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων.

Το παραπάνω λεωφορείο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου