Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Oι υπάλληλοι προειδοποιούν! Τι να προσέχετε στις ταβέρνες…






Oι υπάλληλοι προειδοποιούν! Τι να προσέχετε στις ταβέρνες…

Το καλοκαίρι έφθασε και σίγουρα οι περισσότεροι θα κάνετε τα σχέδια σας για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πού θα πάτε, πού θα μείνετε, πού και τι θα τρώτε;

Έτσι και εμείς, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας όταν θα είστε στον τόπο των διακοπών σας και θα φθάσει η ώρα του φαγητού, για να μην έχετε κάποιο ατυχές συμβάν…

Αυτά είναι λοιπόν τα φαγητά, που καλό θα είναι να τα αποφεύγετε:

Κιμάς : ο κιμάς είναι επικίνδυνη τροφή, αυτό είναι γνωστό, καθώς αλλοιώνεται εύκολα! Ο βοδινός κιμάς, κατέχει την 2η θέση στην κατηγορία με τα πιο επικίνδυνα κρέατα με το βακτήριο EColi να οδηγεί σε αρκετές γαστρεντερολογικές ασθένειες.

Παράξενα πιάτα : σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων που δούλευαν ή και δουλεύουν ακόμα σε ταβέρνες, καλό θα είναι να αποφεύγετε να παραγγέλνετε πιάτα που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση! Έτσι, καλό θα είναι να ρωτήσετε τους κατοίκους για ποιο πιάτο φημίζεται κάθε εστιατόριο!

Σος στις σαλάτες : ζητάτε την σαλάτα σας σκέτη και έξτρα λάδι,ξύδι , μαγιονέζα αν θέλετε, ώστε να το προσθέσετε οι ίδιοι και να μην προτιμάτε αυτές που έχουν ήδη την σος!

Μαγειρευτά : τα φαγητά της «ώρας» είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή , οπότε καλό θα είναι να μην παίρνετε μαγειρευτά, καθώς λόγω μειωμένης ζήτησης , ενδέχεται να μην είναι και τόσο φρέσκα!

Κοτόπουλο : είναι από τα πιο επίφοβα κρέατα και γι’ αυτό θα πρέπει να το τρώτε εκτός του σπιτιού σας μόνο αν είστε σίγουροι ότι το μαγαζί που βρίσκεστε τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου