Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η απάντηση των Anonymous Greece στην ΤτΕ: Νέο «χτύπημα» με Botnet

Μία ημέρα μετά την ανάρτηση των Anonymous Greece, με την οποία ισχυρίζονταν πως προχώρησαν σε διαρροή χιλιάδων εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Εσωτερικών, η ομάδα των χάκερς… ξαναχτυπά!

Η νέα ανάρτηση των Anonymous Greece

Στον λογαριασμό τους στο Facebook, οι Anonymous Greece έκαναν σήμερα, Τετάρτη 27.09.2017, μία νέα ανάρτηση, με την οποία περνούν στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα τονίζουν:

«Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. www.bankofgreece.gr#AnonymousGreece«.

Δείτε την ανάρτηση

Οι Anonymous Greece, ωστόσο, δεν έμειναν στην… αρχική ανάρητηση. Οι διαχειριστές της σελίδας -όπως συνηθίζουν- απαντούν και σε πολλά σχόλια χρηστών του Facebook.

Στην επίμαχη δημοσίευση, το πρώτο σχόλιο που βλέπει κανείς είναι από τους ίδιους τους Anonymous. Ένα σχόλιο που αναφέρει: «Μερικά serves τους θα επανέρχονται άλλα θα ξαναδέχονται επίθεση. Η επίθεση χτυπάει τα συστήματα περισσότερο και όχι το site«.

Δείτε την εικόνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου