Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο ψέμματα και μια αλήθεια...ΜΠΟΡΟΥΝ να μας απαντησουν?




Ο Κ. Δρανδάκης υποστηρίζει ότι οι συνεργαζόμενοι - με την Taxibeat- αυτοκινητιστές ταξί ανέρχονται σε 8.000.

Πρώτο ψέμα. Στην πραγματικότητα, όσοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί έστω
και για λίγες ημέρες με την taxibeat έχουν καταχωρηθεί ως μόνιμοι συνεργάτες. Εμείς τον προκαλούμε να δώσει στην δημοσιότητα όλους τους ενεργούς συνεργάτες της εφαρμογής του.


Δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Taxibeat, ότι η συζήτηση με το υπουργείο για το νομοσχέδιο έγινε ερρήμην των εκπροσώπων των Ραδιοταξί. Δεύτερο ψέμα. Όλα τα ραδιοταξί έχουν συμμετάσχει μέσω της Ομοσπονδίας στο διάλογο με το Υπουργείο και έχουν ενημερωθεί για τις διατάξεις που περιέχει το νομοσχέδιο.


Και μια αλήθεια. Μόνο τυχαία δεν ήταν, η δημόσια στήριξη στα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρίας , από συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα ( ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ κ.λ.π) αλλά και από τον ίδιο τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπου πολυεθνική (σε μια τέτοια ανήκει πλέον η Beat)…ο Κυριάκος πρώτος.
Ούτε κουβέντα όμως για τους ταξιτζήδες, για τους αυτοαπασχολούμενους, ούτε κουβέντα για μισθωτούς και συνταξιούχους, ούτε κουβέντα για μικρομεσαίους και εργαζόμενους. Όλοι εμείς, αποτελούμε για σας κ. Μητσοτάκη, συντεχνία. Και δεν μας πρέπει κανένα μέλλον. Το μέλλον ανήκει στις πολυεθνικές και σε στελέχη, τύπου Δρανδάκη.
Στη γαλέρα που μας ετοιμάζετε κ. Μητσοτάκη μας θέλετε αλυσωδεμένους ή θα μπορούμε να κουνάμε τα χέρια και τα πόδια μας;

Θύμιος Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου