Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η παρέλαση των προπονητών και το ρεκόρ του Πετράκη






Σε αντίθεση με άλλους προπονητές, ο Γιάννης Πετράκης (φωτο) παραμένει ο μακροβιότερος προπονητής του ΠΑΣ και της Σούπερ Λίγκας

Παλιά έθεταν ως πρώτη δοκιμασία για τους προπονητές στην Ελλάδα αν προλάβουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, γιατί στην Ελλάδα οι πρόεδροι τους αλλάζουν με μεγάλη ευκολία. Για φέτος η παρέλαση είναι πολύ μακριά για τους προπονητές.

Πριν προλάβει καν να βγει ο Σεπτέμβριος και έξι ομάδες άλλαξαν προπονητές και συγκεκριμένα: Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον Στανόγεβιτς με τον Λουτσέσκο, ο Ολυμπιακός τον Χάσι με τον Λεμονή, η Λάρισα τον Πάους με τον Ματάϊσεν και τώρα απομάκρυνε και αυτόν μετά από 11 ημέρες θητείας, η Κέρκυρα άλλαξε τον Ελευθερόπουλο με τον Βοσνιάδη, ο Αστέρας Τρίπολης τον Βεργέτη με τον Παντελίδη και ο Απόλλων Σμύρνης απομάκρυνε τον Μάντζιο.

Αντίθετα στον ΠΑΣ παραμένει σταθερά στην τεχνική ηγεσία από 1/1/2014 ο Γιάννης Πετράκης και είναι μακράν ο πρώτος σε μακροημέρευση στον πάγκο ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα τον Φεβρουάριο θα ξεπεράσει την τετραετία, σπάζοντας το ρεκόρ του Αντώνη Γεωργιάδη και θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΣ.


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου