Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σεβασμός του ΠΑΣ προς τον "πληγωμένο" Παναθηναϊκό





Στιγμιότυπο από την περσινή νίκη του ΠΑΣ στη Λεωφόρο (0-1) για το Κύπελλο Ελλάδος


Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της 6ηςαγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 6.15 το απόγευμα του Σαββάτο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».Μάλιστα η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς σήμερα ο Πετράκης θα δοκιμάσει το τελικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στη Λεωφόρο για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα από τους πράσινους. Αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα ολοκληρώσει εκεί την προετοιμασία, με ελαφρά προπόνηση παραμονές του αγώνα.

Τα προβλήματα μειώνονται για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Κόντε, Νικολιάς, Ναδάλες, αλλά επειδή οι δύο πρώτοι έχασαν πολλές προπονήσεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεκινήσουν με τη βασική ενδεκάδα ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν θα είναι και στην αποστολή. Το πιθανότερο είναι να μπουν στην 18άδα που θα ταξιδέψει για Αθήνα και ειδικά ο Κόντε να βοηθήσει έστω και σαν αλλαγή.

Ο Ισπανός στράϊκερ που πέρσι αναδείχτηκε 3ος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα με 13 γκολ, λίγο πίσω από τους Μπεργκ και Γιουνές, στάθηκε άτυχος στο ματς της πρεμιέρας που έπαθε βαριάς μορφής θλάση και έμεινε έξω σχεδόν ένα μήνα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Νικολιά, ενώ ο Ναδάλες είναι περισσότερο έτοιμος από αυτούς. Πάντως στα σχήματα που δοκίμασε ο Πετράκης είναι εκτός πλάνων για το μεθαυριανό παιχνίδι οι παραπάνω τρεις παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Έχει πιθανότητες να παίξει και να βοηθήσει όσο μπορεί ο Κόντε, γιατί στο περασμένο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο ΠΑΣ δεν πήγε καλά επιθετικά, χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες και φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ωστόσο δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στη Λεωφόρο και ο Κρητικός τεχνικός θα στηριχτεί στον ίδιο κορμό που χρησιμοποίησε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα παίξει με σφιχτή άμυνα και καλή αμυντική οργάνωση που είναι το γερό χαρτί και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει με τις αντεπιθέσεις. Το γερό μέταλλο που διαθέτει σαν ομάδα που ξέρει να παλεύει τα παιχνίδια θα προτάξει και στο ματς με το τριφύλλι. Χωρίς να επηρεαστεί για τα όσα γράφονται για τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού. Οι Γιαννιώτες γνωρίζουν ότι οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα βγάζουν εγωισμό και αντιδράσεις, γι’ αυτό θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό όπως και τις προηγούμενες φορές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα εντός των πράσινων τειχών. Δηλαδή με σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή, αλλά χωρίς φόβο, γιατί όπως έχουν σχολιάσει κατά καιρούς παίκτες και στελέχη του ΠΑΣ, κανένας στο ποδόσφαιρο δεν είναι ανίκητος, όπως και αν λέγεται.

Ο Πετράκης και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει από τηλεοράσεως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ετοιμάζονται με καθημερινές πρωινές προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Διοικητική αναδιάρθρωση αναμένεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ με είσοδο νέων μελών, καθώς στη γενική συνέλευση των μετόχων που θα γίνει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι «διορισμός νέων μελών διοικητικού συμβουλίου». Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Χριστοβασίλης θα ενημερώσει τους μετόχους για άλλα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου