Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ επικινδυνοι ,αχρηστοι και ηλιθιοι...δινουν ποντους στον ΣΥΡΙΖΑ..Εβγαλαν ανακοινωση οτι η ΕΡΤ δεν καλυψε την επισκεψη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ βγηκε με ντοκουμεντα η ΕΡΤ και τους κανουν ΡΟΜΠΑ!!!
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.


Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της.

Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

Απάντηση στις καταγγελίες της ΝΔ ότι η ΕΡΤ δεν κάλυψε πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έδωσαν –με ανακοινώσεις τους- η διοίκηση της και η ΠΟΣΠΕΡΤ. Εκτός βέβαια από τις ανακοινώσεις, υπάρχουν και βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το θέμα, αντίθετα με όσα θέλει να υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία και οι “φωστήρες” του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος, έπαιξε στην πραγματικότητα στο δελτίο του καναλιού.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Μα καλά, γίνεται να είναι τόσο στόκοι;

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των εργαζομένων της ΕΡΤ, που κάνει λόγο για «επικοινωνιακό κατήφορο της ΝΔ», η αξιωματική αντιπολίτευση «επιτίθεται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, εφευρίσκοντας κάθε φορά κάποια αιτία». Η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά ενημέρωση για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί «για την τηλεοπτική κάλυψη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων», ενώ καλεί τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά να «δώσει εντολή ώστε να βρεθούν τα πορίσματα για το τεράστιο κόστος που προκάλεσε στο δημόσιο το “μαύρο” της 11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα διαφθοράς».

Έντονη ήταν και η απάντηση
της ΕΡΤ προς τη ΝΔ. Η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης επισημαίνει ότι καλύπτονται «οι δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών», καλώντας, παράλληλα, τους «συντάκτες της ανακοίνωσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00, και 15:00. Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ».

fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου