Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρωταθλητής Χάρης Παρασκευόπουλος συλλαμβάνεται για σωρεία εγκληματικών πράξεων






Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας.

Προ ημερών σας είχαμε ενημερώσει εδώ για τη σύλληψη μελών συμμορίας που έκανε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Και σήμερα, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας, ανάμεσά τους και ο γνωστός οδηγός αγώνων ταχύτητας Χάρης Παρασκευόπουλος.



Ο εν λόγω αναβάτης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1985 στην Αθήνα και συμμετέχει σε αγώνες από το 2005, έχοντας μάλιστα στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία κατηγορία Superstock το 2015.



Σίγουρα είναι μια θλιβερή είδηση η σύλληψή του για τον χώρο της μοτοσυκλέτας ευρύτερα, όμως ακόμα πιο σίγουρα αποτελεί μια εξαίρεση που δεν είναι ικανή να στιγματίσει τον κόσμο που χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα σε δρόμο ή/και πίστα. Αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες..



Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου