Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Φρίκη: Έφτιαχναν ανθρώπινες κρεατόπιτες και τις πουλούσε στα γύρω μαγαζιά [εικόνες & βίντεο]









Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την δράση του ζευγαριού Ρώσων κανίβαλων που συνελήφθη πριν δύο ημέρες στην περιοχή Krasnodarsky, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που θυμίζουν το διάσημο μιούζικαλ Sweeney Todd: Ο φονικός κουρέας της οδού Φλυν.

Η 42χρονη Νατάλια Μπακσέεβα και ο 35χρονος σύζυγός της Ντμίτρι, κατηγορούνται για την δολοφονία και κανιβαλισμό τουλάχιστον 30 ανθρώπων από το 1999 μέχρι σήμερα, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν και ανθρώπινα μέλη στην κατάψυξη, στο ψυγείο και σε βάζα με άλμη, για μελλοντική κατανάλωση…

Σύμφωνα με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, η Νατάλια έφτιαχνε με τα ανθρώπινα μέλη κρεατόπιτες, με τις οποίες προμήθευε τα τοπικά εστιατόρια για να αυξήσει το εισόδημά της!

Μάλιστα, κάποτε, όταν ένας εστιάτορας και ιδιοκτήτης καφέ την ρώτησε με τι φτιάχνει τις πίτες (τη γέμιση έχουν), εκείνη του είχε απαντήσει «με ότι έχω πρόχειρο».



Καθώς το ζευγάρι ζούσε κοντά σε στρατιωτική ακαδημία, δεκάδες φοιτητές της στρατιωτικής σχολής και εκπαιδευόμενοι πιλότοι – εκτός από τους γείτονες – υπολογίζεται ότι έφαγαν τις ανθρώπινες κρεατόπιτές της!

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του άντρα όταν εντοπίστηκαν μέλη από μια γυναίκα σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Τα σοκαριστικά ευρήματα βρέθηκαν μέσα σε κουβά, όπως σημειώνει το Mir24. Αργότερα, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο του Krasnodar, εντός του οποίου υπήρχαν φωτογραφίες του υπόπτου να ποζάρει με τα κομμένα μέλη.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου