Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σύλληψη από καταδρομείς Τούρκου εμπρηστή που έβαζε φωτιά σε δάσος στο Καστελόριζο




Καταδρομείς συνέλαβαν 37χρονο Τούρκο να βάζει φωτιά σε δασική έκταση στο Καστελόριζο,πολύ κοντά στο στρατόπεδο όπου εδρεύει η Μοίρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 37χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη από ομάδα της Μοίρας Καταδρομών που βρίσκεται στο νησί πολύ κοντά στο σημείο που είχε ξεκινήσει η φωτιά η οποία καταλήγει στα στρατόπεδο των καταδρομέων
Αρχικά, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο απ’ όπου ξέσπασε η φωτιά, ισχυρίστηκε πως είναι μετανάστης και πως έχει τραυματιστεί, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και υποστήριξε πως έβαλε φωτιά, επειδή... κρύωνε, για να πει αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!
Ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την πράξη του, γεγονός που «φουντώνει» τα σενάρια για ύποπτα παιχνίδια κατασκοπείας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων και πολιτών αλλά και τη συνδρομή ενός CL-215 Canadair που πραγματοποίησε από αέρος ρίψεις νερού.
Να σημειώσουμε ότι πριν από σαράντα ημέρες περίπου ομάδα ατόμων είχε κατεβάσει την ελληνική και είχε σηκώσει την τουρκική σημαία στο νησί, αλλά τελικά χαρακτηρίστηκε ως "ομάδα μεθυσμένων Μαλτέζων τουριστών που ειχε σηκώσει την σημαία της Μάλτας" (σ.σ. έχουν τα ίδια χρώματα).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου