Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένης στο Χαροκόπι ΙωαννίνωνΣχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τριών ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένης στο Χαροκόπι Ιωαννίνων.Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, δύο ανδρών και μίας γυναίκας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο άνδρες, προχθές (26-01-2020) το πρωί στο Χαροκόπι Ιωαννίνων, πλησίασαν 86χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της και ενώ ο ένας την απασχολούσε, ο άλλος εισήλθε στο σπίτι της και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, έγιναν όμως αντιληπτοί από συγγενικό πρόσωπο της παθούσας και τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο των ερευνών το παραπάνω όχημα, ιδιοκτησίας της κατηγορουμένης, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Ντραμπάτοβα Ιωαννίνων, όπου και κατασχέθηκε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου