Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ- Άγριο κυνηγητό Μηταράκη της ΝΔ από Χιώτες για το hotspot





Άγριο γιουχάισμα Μηταράκη από εξαγριωμένους για το μεταναστευτικό Χιώτες – Πέταξαν μπουκάλια με νερό, ποτήρια με καφέ, έσπασαν την είσοδο του Δημαρχείου και επιχείρησαν να επιτεθούν στον Χιώτη Βουλευτή



Επεισόδια έξω από το Δημαρχείο της Χίου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της άφιξης του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου όπου συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής 4.000 ατόμων.

Μερίδα συγκεντρωμένων στη θέα του Νότη Μηταράκη εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες ενώ έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου Χίου κατά την προσπάθειά τους να μπουν μέσα στο κτίριο.

Καθολικό μπλόκο του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για νέο hotspot Απορρίφθηκε η πρόταση του Νότη Μηταράκη για παραχώρηση δημοτικής έκτασης με τους συμβούλους να επιμένουν στην προηγούμενη ομόφωνη απόφαση

Γενική απεργία την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για το μεταναστευτικό-προσφυγικό Υπενθυμίζεται ότι συναποφασίστηκε, σε τηλεδιάσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, γενική απεργία την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί προκειμένου οι νησιώτικες κοινωνίες να διαμαρτυρηθούν για την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη Λέσβο, σήμερα συνεδριάζει το Επιμελητήριο και αναμένεται η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ώστε να κλείσουν εκείνη τη μέρα και οι επιχειρήσεις. Στις 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι αποφασίστηκε ταυτόχρονα να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στα τρία νησιά. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, επιτροπή υπό τον περιφερειάρχη θα μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση για το θέμα με τα αρμόδια υπουργεία.




politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου