Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Συναντήσεις με τον Πρέσβη του Ισραήλ και τον Γιάννη Μπουτάρη



Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Γιόσι Αμράνι συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.



Ο Ισραηλινός διπλωμάτης βρίσκεται στα Γιάννενα με αφορμή την εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Σήμερα είχε την δυνατότητα να επισκεφθεί το Κάστρο και τους χώρους όπου ήκμασε η Εβραϊκή Κοινότητα των Ιωαννίνων.



Η συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της τουριστικής και της εκπαιδευτικής συνεργασίας.



Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρέσβη του Ισραήλ και στις δηλώσεις του σημείωσε ότι «η συνεργασία θα είναι συνεχής με σκοπό την συμβολή του στην προβολή της πόλης αλλά και σε άλλους τομείς».

Κατά την συνάντηση έγινε συζήτηση για την παρουσία των Ιωαννίνων, τον Φεβρουάριο, στην τουριστική έκθεση του Τελ Αβίβ και ζητήθηκε η συνδρομή του για στοχευμένες συναντήσεις και συνεργασίες εκείνο το διάστημα.

Ο κ. Γιόσι Αμράνι δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίσκεψη στα Γιάννενα την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες πόλεις στην Ελλάδα.

«Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση και θα έχουμε μία εποικοδομητική συνέχεια με ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Πρέσβης του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου