Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Συνελήφθη σε δασώδη περιοχή της Ρουψιάς Πωγωνίου, αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε πεζός, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών




Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από -34- κιλά ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (29-05-2021) το μεσημέρι, σε δασώδη περιοχή της Ρουψιάς του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας




 Ιωαννίνων, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε και συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, μετέφεραν πεζοί ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (29) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -33- κιλών και -650- γραμμαρίων και (7) δέματα με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα» βάρους -1- κιλού και -19,9- γραμμαρίων.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη, ο οποίος στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας και σε έδαφος Schengen.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου