Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Αναστάτωση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης – Ο “νεκρός” αναστήθηκε!



Δημήτρης Βαλάντης Καραμπουρούνης
inthessgr@gmail.com

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου, υπήρχε έντονη δυσοσμία εντός της πολυκατοικίας που θύμιζε μυρωδιά από σήψη πτώματος και



 οι κάτοικοί της είχαν ανησυχήσει διότι ένας από τους ενοίκους, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ειδοποίησέ τους συγγενείς του “άτυχου” άνδρα να έρθουν στο σημείο για να ανοίξουν την πόρτα και μετά από λίγο η αδερφή του έφτασε έντρομη στο σημείο.

Η δυσοσμία εντός της πολυκατοικίας ήτανε μεγάλη πράγμα που έκανε τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με μία ακόμα υπόθεση ενός ανθρώπου που πέθανε μόνος του, όμως όταν η αδερφή του “πτώματος” έφτασε και οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, είδαν τον άνθρωπο να μην έχει τις αισθήσεις του αλλά μετά από λίγο να συνέρχεται.

Ο “άτυχος” άνδρας οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Η έντονη όμως δυσοσμία που υπήρχε στην πολυκατοικία δεν προερχόταν από το διαμέρισμα του ανθρώπου ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας των φαρμάκων που είχε πάρει, αλλά από ένα ποντίκι το οποίο κάποιος σκότωσε δίπλα από την πόρτα της πολυκατοικίας και το οποίο δεν φαινόταν διότι ήταν στο το ρείθρο του πεζοδρομίου!!!

Η επιχείρηση έλαβε τέλος με τους αστυνομικούς και το ασθενοφόρο να αποχωρούν από το σημείο και το ποντίκι να παραμένει εκεί μήπως και ξανά ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομία και το ΕΚΑΒ!

Ιστορίες Καθημερινής τρέλας που θα έλεγε και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου