Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Σύλληψη δύο ατόμων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της ίδιας Υποδιεύθυνσης προχώρησαν χθες (11-05-2021) στη σύλληψη δύο ατόμων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



Οι παραπάνω συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και αξιοποίησης πληροφοριών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και πρόκειται για αλλοδαπό και ημεδαπό που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ο αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων χθες το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων να κατέχει χάρτινη σακούλα που περιείχε (77) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, έτοιμες προς διάθεση, συνολικού βάρους (109) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ο ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας ότι κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά. Πιο συγκεκριμένα, αφού συνελήφθη προηγουμένως άτομο που είχε προμηθευτεί συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης από αυτόν έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


χρηματικό ποσό 1.735 ευρώ,


μία ακόμη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης,


ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,


(20) ναρκωτικά χάπια και


μεταλλικός τρίφτης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου