Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ποιος “ιστορικός χιονιάς”; Με σχεδόν διπλάσια χιονόπτωση η Αθήνα ήταν λειτουργική το 2008 – Τί λένε τα στοιχεία του Meteo (ΠΙΝΑΚΑΣ)



ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τοτε ηταν ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τωρα ομως ...ειναι ο ΚΟΥΛΗΣ
αυτο τα λεει ΟΛΑ....
Καταρρέουν το ένα πίσω από το άλλο τα αφηγήματα της κυβέρνησης περί … “ιστορικού χιονιά”. Προκειμένου να καλύψει την ανικανότητά της στη διαχείριση ενός καιρικού..φαινομένου, το οποίο είχε προαναγγελθεί, η κυβέρνηση “πιπιλάει την καραμέλα” της ιστορικής και πρωτοφανούς κακοκαιρίας, πλην όμως λογαριάζει χωρίς το ξενοδόχο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κατάρρευση του αφηγήματος της κυβέρνησης, αλλά και φιλικών προς αυτήν ΜΜΕ, έρχεται από το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του Meteo, η «Ελπίδα» βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση από άποψη ύψους χιονιού στην πρωτεύουσα, πίσω από την χιονόπτωση του 2008 που την είχε καλύψει πλήρως μέσα σε μιάμιση ημέρα.



Τότε η Αθήνα είχε μείνει λειτουργική και ανοιχτή σε αντίθεση με το φιάσκο των τελευταίων ημερών. Την ευθύνη της διαχείρισης της κακοκαιρίας από πλευράς κυβέρνησης Καραμανλή, είχε ο τότε υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ήταν ο Παναγιώτης Φούρλας.




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου