Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ;;; ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΑΘΗΚΕ» !!!




Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, απευθύνοντας, μάλιστα, το ερώτημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη το ερώτημα πού τον βρήκε, γιατί όπως είπε «άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε».

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, συνέχισε για τον Χρήστο Στυλιανίδη: «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη πού τον βρήκες; Αμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;».

Ο Αλέξης Κούγιας επέρριψε ευθύνες και στον πρωθυπουργό, επειδή δεν ζητεί παραιτήσεις για το χάος που δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία Ελπίς. «Ενας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσετε τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;

Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης γι' αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου