Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε - στα Ιωάννινα.


ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Επιχειρήσεις Παιχνιδιών Α.Ε.- Πασχίδη Θωμά 42, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΗΛ:2651 028774 -
KIN : ✔️694 2010297 ✔️697 6600629 ✔️697 5028929 ✔️694 6616424
 www.lampridis.gr

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του παιχνιδιού τα τελευταία 30 χρόνια!
Λειτουργούν δύο καταστήματα λιανικής πώλησης: Θ. Πασχίδη 42 στους Αμπελόκηπους και Πουτέτση 12 στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα λειτουργεί και τμήμα χονδρικής πώλησης στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων με δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα καθώς και τα Επτάνησα.



Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε συνεχώς τα καλύτερα ποιοτικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τόσο από αισθητικής όσο και από εκπαιδευτικής άποψης, παγκοσμίως γνωστών εταιριών και μη, σε τιμές Απολύτως Ανταγωνιστικές με τα μεγαλύτερα καταστήματα παιχνιδιών ανά την Ελλάδα.


Η εξυπηρέτηση στα καταστήματά μας μέσω του έμπειρου προσωπικού μας, κάνουν τις αγορές σας τόσο εύκολες όσο και ευχάριστες ενώ παράλληλα σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ το περιτύλιγμα των δώρων σας, με χαρτί διακοσμημένο ανάλογο με τις εποχές και τις εορτές του έτους.
Σημαντικό είναι επίσης κλείνοντας ν’ αναφέρουμε και να υπενθυμίσουμε στο καταναλωτικό κοινό της πόλης των Ιωαννίνων και όχι μόνο, πως είναι αναγκαίο να στηριχθεί η τοπική αγορά!
Μια αγορά η οποία έχει κυρίως πρόσωπο και όνομα !






Μην ξεχνάτε, συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας!
Κάντε τώρα την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα με ένα απλό τηλεφώνημα!

 #ioannina #epirus #greece #lake #pamvotis #ioanninacity #giannena #visitioannina #visitepirus #visitgreece #iloveioannina #iloveepirus #ilovegreece #alluring_greece #instagood #epirus_shots #ioanninagreece #ioannina_greece #ioanninalake #excuisite_greece #tvgreece #lovegreece #perfect_greece #ig_ioannina #ig_greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου