Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!





Το δεύτερο μείζον πρόβλημα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Eλπίς” μετά το μνημειώδες φιάσκο της Αττικής Οδού είναι οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε περισσότερα από 200.000 νοικοκυριά με το πρόβλημα να παραμένει σε περίπου 1.000 νοικοκυριά την Πέμπτη, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Σκρέκας.

Πολίτες ετοιμάζουν ομαδικές αγωγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ ενώ στα δικηγορικά γραφεία φτάνει σωρεία εντολών.

Αγωγές πολιτών κατά ΔΕΔΔΗΕ: Τι λέει η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη

“Από τη Δευτέρα έως σήμερα έμειναν χωρίς ρεύμα περισσότερα από 200.000 νοικοκυριά, μερικά από τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 50 ώρες. Γίνεται άμεσα αντιληπτό από όλους ότι τα συγκεκριμένα νοικοκυριά υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, ιδιαίτερα όσοι είχαν μικρά παιδιά αλλά και ασθενείς που χρησιμοποιούν ιατρικά μηχανήματα για την υποστήριξη του καρδιακού και αναπνευστικού τους συστήματος.

Οι πολίτες που έμειναν χωρίς ρεύμα θα πρέπει να αξιώσουν αποζημιώσεις ανάλογα με τη βλάβη που έχουν υποστεί. Ήδη προβλέπεται ότι πολίτες που έχουν υποστεί υλικές ζημίες, έχει πάθει βλάβη δηλαδή η ηλεκτρονική συσκευή, αποζημιώνονται με ποσά έως 600 ευρώ.

Εδώ μιλάμε όμως για μια απίστευτη ταλαιπωρία που για κάποιους διήρκησε για πάνω για δύο ημέρες. Δύο μέρες χωρίς φως, χωρίς θέρμανση, χωρίς τρόφιμα”.




Πολίτες από Νέα Μάκρη, Ραφήνα και Μαραθώνα ετοιμάζουν αγωγές προς ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα, κάτοικος από τον Ν. Βουτζά μιλώντας στο ΟPEN δήλωσε πως 54 οικογένειες έχουν προσέλθει στο κάλεσμα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου