Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΞΑΦΝΙΚΑ μέλος του ΔΣ της Pfizer προτείνει να ακυρωθούν οι εντολές εμβολίου ακόμη και στο Δημόσιο και να αρθούν οι περιορισμοί!






«Ο μόνος τρόπος για να λάβουμε συμμόρφωση από τους ανθρώπους και κάποιου είδους προσαρμογή είναι να δείξουμε την ικανότητα να αποσύρουμε αυτές τις [εντολές] με τον ίδιο τρόπο που τις θέτουμε»

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Καθώς στις πλατείες και στα χωριά του κόσμου η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει εδώ, καθώς ακόμη και οι δημοσιογράφοι των διεθνών ΜΜΕ που στήριξαν το πανδημικό project διαπιστώνουν ότι έπεσαν στην ίδια παγίδα που επιχείρησαν να ρίξουν τους αναγνώστες τους, η αμηχανία είναι διάχυτη.
By Jack Phillips/Τhe Epoch Times

January 24, 2022 Updated: January 24, 2022

Ο Dr. Scott Gottlieb, πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, είπε ότι η μείωση των κρουσμάτων COVID-19 θα πρέπει να σηματοδοτήσει στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι είναι καιρός να άρουν τους περισσότερους περιορισμούς που σχετίζονται με την πανδημία.

«Πιστεύω ότι σίγουρα στην ανατολική ακτή, όπου βλέπετε τα κρούσματα να μειώνονται δραματικά, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε αυτό πολύ σύντομα. Nομίζω ότι καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να χαλαρώσουμε ορισμένα από αυτά τα μέτρα με την ίδια ταχύτητα που τα βάλαμε στη θέση τους», είπε στο «The Squawk Box» σε μια συνέντευξη τη Δευτέρα όταν ρωτήθηκε για το εάν οι εντολές μάσκας πρέπει να παραιτηθούν.

Ο Scott Gottlieb είπε ότι «μεγάλη αγανάκτηση» στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από την έλλειψη «σαφών στόχων» σχετικά με το πότε θα τελειώσουν ορισμένα από τα μέτρα.

Ο πρώην επίτροπος του FDA ανέφερε επίσης την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης του Connecticut να ακυρώσει τις εντολές εμβολίων για κρατικούς υπαλλήλους ως πολιτική που άλλοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα πρέπει να υιοθετήσουν στο εγγύς μέλλον καθώς τα κρούσματα COVID-19 μειώνονται σε εθνικό επίπεδο.

Αυτό είναι σοκ όταν το ακούς από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer ο CEO του οποίου 1,5 χρόνο τώρα έχει αναγάγει το εμβόλιο σε τοτέμ και νερό του Καματερού.

«Ο μόνος τρόπος για να λάβουμε συμμόρφωση από τους ανθρώπους και κάποιου είδους προσαρμογή είναι να δείξουμε την ικανότητα να αποσύρουμε αυτές τις [εντολές] με τον ίδιο τρόπο που τις θέτουμε», πρόσθεσε ο Gottlieb.

Η έκκληση για άρση των περιορισμών για τον COVID-19 έρχεται καθώς το συνολικό ποσοστό μόλυνσης στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε απότομα (!!!) τις τελευταίες ημέρες.

Τα δεδομένα από το Our World in Data που διοικείται από το Johns Hopkins (το οποίο υπήρξε χορηγός του ΕVENT 201) δείχνουν ότι 4.110 στους κάθε ένα εκατομμύριο Αμερικανούς κατέγραψαν μολύνσεις στις 10 Ιανουαρίου, αλλά το ποσοστό αυτό ήταν 2.643 μέχρι την Παρασκευή και μειώθηκε σε 615 ανά εκατομμύριο από την Κυριακή.

Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν κινηθεί για να ακυρώσουν ορισμένους κανόνες που σχετίζονται με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων εμβολίων και των εντολών για μάσκα. Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson είπε ότι από τις 27 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι στην Αγγλία δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες δημόσια ή να αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί για να εισέλθουν σε κάποιους χώρους.

Αλλά τη Δευτέρα, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Adhanom Ghebreyesus, προειδοποίησε ότι μπορεί να εμφανιστούν περισσότερες παραλλαγές του COVID-19 και υποστήριξε ότι είναι επικίνδυνο να υποθέσουμε ότι το Omicron είναι το τελευταίο ή ότι «είμαστε στο τέλος του παιχνιδιού».

«Υπάρχουν διαφορετικά σενάρια για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η πανδημία και πώς θα μπορούσε να τελειώσει η οξεία φάση. Αλλά είναι επικίνδυνο να υποθέσουμε ότι το Omicron θα είναι η τελευταία παραλλαγή ή ότι βρισκόμαστε στο τέλος του παιχνιδιού», είπε ο Tedros σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΥ. «Αντίθετα, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εμφανιστούν περισσότερες παραλλαγές». Δεν παρείχε στοιχεία ή δεδομένα για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του.

Γιατί να το κάνει άλλωστε. Τα “δεδομένα” είναι δικά μας και τα προσαρμόζουμε κατά το δοκούν…Ενδιαφέρον έχει επίσης και το παιγνίδι του ζεστού-κρύου…

Στο μεταξύ η ανάλυση του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade για την εργαστηριακή προέλευση του ιού και για την απόπειρα συγκάλυψής της έρχεται να θέσει το μείζον ζήτημα της πανδημίας το οποίο αναδείξαμε σχεδόν με το ξέσπασμά της. Η εργαστηριακή προέλευση της πανδημίας μπορεί να παράγει ουκ έστιν αριθμό ιών και μεταλλάξεων καθιστώντας τα εμβόλια κάθε φορά ουραγούς.



kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου