Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Τι περιμένει ο Μητσο-Θάφτης Κούλης να σταματήσει τη Γενοκτονία??




Στους πόσους θανάτους θα χορτάσει το το Σύστημα απο τα Βιολογικά οπλα-σκευάσματα? Οι χωρες που τα σταμάτησαν τα μέτρα τα διαβατήρια και το διαχωρισμό των πολιτών και έστειλαν το μήνυμα παντού δεν ελήφθη απο το ΜΗΤΣΟ-ΘΑΦΤΗ???

1000 και πάνω Ιατρικές μελέτες Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link) απέδειξαν οτι τα σκευάσματα αυτα δεν προστατεύουν και οτι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ..αμεσα η μετα την χρήση τους…Αλλωστε δεν μας έκρυψαν οτι θα μειώσουν το πληθυσμό και θα τον ελέγχουν με τεχνητό ιούς και εμβολιασμούς..

Το χειρότερο απο ολα είναι οτι τώρα εμβολιάζουν τα ΠΑΙΔΙΑ μας και υπάρχουν Γονείς που τα θυσιάζουν …Οι τελευταίες Ιατρικές μελέτες αναφέρουν οτι θα έχουν προβλήματα στειρότητας πέραν των αλλων παρενεργειών και το θάνατο..





Επιστημονικά το θεμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ ..Μιλάμε για βιολογικά οπλα μείωσης πληθυσμού μετάδοσης ασθενειών παραλύσεων κ.α

Το πότε θα επανέλθουμε στην Κανονικότητα είναι στα χέρια των πολιτών..Οι θεσμοί έχουν υποκύψει και ολοι αυτοί που θα έπρεπε να τηρούν το Σύνταγμα και τους Διεθνείς Κανονισμούς στις Ιατρικές πράξεις.Η δη όπως προαναφέραμε πολλές Χώρες τα σταμάτησαν βλέποντας τι πραγματικά συμβαίνει αλλα και μπροστά στο κίνδυνο να βρεθούν κατηγορούμενοι για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

Σε πολλές Χώρες ο κόσμος ειναι στους δρόμους..Μόνο εδω στην Ελλάδα συνεχίζει ο ΥΠΝΟΣ…ενω το θέμα θα έπρεπε να είναι η διαφύλαξη της Ζωής μας και των παιδιών μας..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου