Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΡΕΖΙΛΙ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι μάσκες από την ...Τουρκία που αγόρασε η Βουλή των Ελλήνων



Σοβαρό θέμα με τις μάσκες που παρήγγειλε η Βουλή για να διαθέσει στους βουλευτές δημιουργήθηκε, καθώς αυτές είναι κατασκευασμένες στην γειτονική Τουρκία. Το ζήτημα απασχόλησε και στην Ολομέλεια..... με την Λιάνα Κανέλλη να κάνει ειδική αναφορά από το βήμα της Βουλής.
«Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά.




Η απάντηση Τασούλα για τις τουρκικές μάσκες
Από την πλευρά του ο κ. Τασούλας συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες υπογράμμισε ότι επρόκειτο για έναν μειοδοτικό διαγωνισμό για την αγορά 5.000 ευρώ από το ιατρείο της Βουλής και πως επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα οικονομικά προσφορά. Συγκεκριμένα η προσφορά ήταν στα 1.000 ευρώ Το κουτί της μάσκας είχε πάνω την Αγγλική και Γερμανική σημαία, ωστόσο έγραφε ότι κατασκευάστηκε στην Κωνσταντινούπολη κάτι που δεν έγινε αντιληπτό. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο αν είχε γίνει, δεν θα είχε προχωρήσει η προμήθεια.



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου