Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΣΕΑ: ΤΑ ZARA ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΝ ΤΩΝ 500€ !!!




«Τα “Zara” των δισ. κερδών ανακοίνωσαν ότι κόβουν από τους εργαζόμενους των 500 ευρώ το μεροκάματο της Δευτέρας 24 Γενάρη σε όσους έφυγαν νωρίτερα από τη δουλειά για να φτάσουν σπίτι τους ή δεν πήγαν λόγω του χιονιά», καταγγέλλει o Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ) με ανάρτησή του στο Τwitter παραθέτοντας το μήνυμα του τμήματος Προσωπικού προς τους εργαζομένους.

«Διεκδικούμε και απαιτούμε να μη ζούμε σε ένα κράτος που είναι εχθρικό απέναντι στις ζωές μας, που μας πνίγει και παγώνει το χειμώνα και μας καίει το καλοκαίρι, αλλά είναι ταχύτατο στο «συντονισμό» του όταν αποφασίζει σε μια νύχτα να ανοίξει τα καταστήματα Κυριακές, να διευρύνει το ωράριο των καταστημάτων, να βγάλει εργαζόμενους σε αναστολή, συνολικά να στηρίξει την εργοδοσία. Ένα κράτος που με οποιαδήποτε κυβέρνηση ήταν πάντα απέναντι στις δικές μας ανάγκες, γιατί λειτουργεί με κριτήριο τα κέρδη των λίγων. Γι’ αυτό πληρώνουμε πανάκριβα τους δρόμους, το ρεύμα, τη μετακίνηση.

Η θέση κάθε εμποροϋπάλληλου είναι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 11:30π.μ. στο Σύνταγμα» αναφέρει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, όπου μαζί με άλλα σωματεία και φορείς απαιτούν «μέτρα προστασίας της υγείας, της ασφάλειας και του εισοδήματος μας. Για να υποδεχτούμε αγωνιστικά τη μηχανοκίνητη πορεία που διοργανώνουν η Δημοτική Αρχή και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας με αιτήματα που μας αφορούν όλους»


Τα #ZARA των δις κερδών ανακοίνωσαν ότι κόβουν από τους εργαζόμενους των 500€ το μεροκάματο της Δευτέρας σε όσους έφυγαν νωρίτερα από τη δουλειά για να φτάσουν σπίτι τους ή δεν πήγαν λόγω του #χιονια
Μην τολμήσετε!
Σε παρεμβάσεις προχωράει ο Σύλλογος, Σάββατο 11:30 στο Σύνταγμα pic.twitter.com/vFlM86JdJd— Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (@sea1891) January 28, 2022.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου