Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΖΟΥΝΕ σε αλλο κοσμο....ειναι ΟΥΦΟ -Σ.Πέτσας για το κυβερνητικό μπάχαλο: Τα κάναμε όλα τέλεια «αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο» για να τα κάνουμε καλύτερα

 


Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας για να δικαιολογήσει το κυβερνητικό μπάχαλο στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο Σ.Πέτσας εμφανίστηκε δύο ημέρες μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησαν εκατοντάδες πολίτες στην Αττική Οδό για να πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κυβέρνηση τα έχει σχεδιάσει όλα καλά στην Πολιτική Προστασία, αλλά

χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να τα κάνει τέλεια

«Το νέο πλαίσιο (Πολιτικής Προστασίας) που έχει δημιουργηθεί από αυτή την κυβέρνηση μετά το 2019 και την ανάληψη των καθηκόντων της είναι σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο σε σχέση με πριν και πρέπει να δουλέψει και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, ένας από τους «εξαφανισμένους» υπουργούς την ώρα της κρίσης.

Ο αν. υπουργός Εσωτερικών δικαιολογήθηκε ότι το νέο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας πρέπει να διαχειριστεί δήμους, περιφέρειες, ΔΕΔΔΗΕ, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Στρατό και γι’ αυτό χρειάζεται δουλειά. «Νομίζω ότι είμαστε σε καλύτερο επίπεδο απ' ό,τι είμασταν πριν που δεν ξέραμε καν ποιος είναι ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο» υποστήριξε ανερυθρίαστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου