Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Aπετυχε με το χιονι,καθε μερα πεθαινει 1 χωριο ,ακριβεια απιστευτη τον κουρασαν αυτες οι επιτυχιες και παει τριημερο για να ξεκουραστει......Δεν υπαρχει ντροπη?



Έτσι εξηγείται η χτεσινή ανάρτηση του πρωθυπουργού ότι «η Ελλάδα έχει καταπληκτική ποιότητα ζωής»… Προετοίμαζε όπως φαίνεται τους πολίτες που τους έχει θερίσει η πανδημία και η ακρίβεια σε ρεύμα, βενζίνη, πετρέλαιο και βασικά αγαθά, για το τριήμερο που αποφάσισε σαν happy traveller να ξεφύγει και να επισκεφτεί – σύμφωνα με πληροφορίες – τα Χανιά.

Αφορμή αυτή τη φορά είναι η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου το μεσημέρι του Σαββάτου, που προφανώς ο πρωθυπουργός δεν θα άφηνε! Θα μπορούσε βέβαια, εφόσον κρίνει ότι πρέπει ,να πάει και να επιστρέψει αυθημερόν αφού έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, ακρίβειας, οικονομικής κρίσης.

Προφανώς του έπεσε πολύ βαριά η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ που τον καθήλωσε το προηγούμενο τριήμερο στην Αθήνα και είπε να ξεσκάσει λίγο μετά το κυβερνητικό και προσωπικό του Βατερλό της «Ελπίδας». Τότε που επίσης είχε εξαφανιστεί για ένα τριήμερο…

Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες να σκέφτονται πως θα περάσουν το μήνα τους, τι θα τους προκύψει, πώς θα πληρώσουν το πετρέλαιο και τη θέρμανση ή τις σπουδές των παιδιών αλλά ο κύριος Μητσοτάκης μπορεί και το κάνει. Πότε άλλωστε ενδιαφέρθηκε για το τι γίνεται στη χώρα του;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου