Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Johns Hopkins-Η ώρα της Δικαιοσύνης> Tα lockdowns κατέστρεψαν ζωές και επιχειρήσεις, ενώ μείωσαν τη θνησιμότητα από COVID-19 μόλις 0,2% στις ΗΠΑ και την Ευρώπη




Καθώς οι δράστες του πανδημικού project αξιοποίησαν τα μάλα την τυραννία του κρατισμού, επιχειρούν τώρα ανάστροφη πορεία αφού πρώτα προκάλεσαν ανήκεστο βλάβη στους λαούς-κάτι που από την έναρξη του project επεδίωκαν.

Βy Blade Runner

Δύο χρόνια στη διάρκεια των οποίων ο δυτικός κόσμος γνώρισε ισοπεδωτική κατάλυση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, κατάλυση του Συντάγματος και τυραννική επιβολή ιατρικών πράξεων, όπως οι εμβολιασμοί με τα εμβόλια COVID-19, οι οποίες ταιριάζουν σε ναζιστικά και φασιστικά καθεστώτα.

Όλα όσα βιώσαμε δεν ήταν παρά το μέτρο της υποταγής μεγάλης μερίδας ηγετών, κυρίως του δυτικού κόσμου, σε μία παρηκμασμένη αντίληψη διακυβέρνησης το αποτέλεσμα της οποίας φώτισε τα πρόσωπα των δραστών ακόμη και στους πλέον ανυποψίαστους.


Έρχεται λοιπόν τώρα το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το οποίο υπήρξε ένας από τους χορηγούς του ΕVENT 201, με μελέτη του να εξαπολύσει μύδρους κατά των lockdowns!

Δύο χρόνια μετά και αφού η παγκόσμια κοινότητα συνειδητοποιεί τι συνέβη αναγνωρίστηκε και η αποτελεσματικότητα της Iβερμεκτίνης στη θεραπεία του εργαστηριακού κορωνοϊού.

Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε τα μετά την τραγωδία -ή το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας– συμπεράσματα της μελέτης του Johns Hopkins.

Τα lockdowns κατά το πρώτο κύμα COVID-19 την άνοιξη του 2020 μείωσαν μόνο τη θνησιμότητα από COVID-19 κατά 0,2% στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, σύμφωνα με μια μετα-ανάλυση πολλών μελετών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

«Ενώ αυτή η μετα-ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα lockdown είχαν ελάχιστες έως καθόλου επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, έχουν επιβάλει τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος όπου υιοθετήθηκαν», έγραψαν οι ερευνητές. «Συνεπώς, οι πολιτικές lockdown είναι αβάσιμες και θα πρέπει να απορριφθούν ως μέσο πολιτικής για την πανδημία».

Οι ερευνητές -ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, Steve Hanke, ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Lund, Lars Jonung, και ο ειδικός σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτικών Σπουδών της Κοπεγχάγης Jonas Herby – ανέλυσαν τις επιπτώσεις των μέτρων καραντίνας όπως το κλείσιμο σχολείων, το κλείσιμο επιχειρήσεων και οι εντολές μάσκας στον COVID- 19.

«Βρίσκουμε ελάχιστα έως καθόλου στοιχεία ότι τα υποχρεωτικά lockdown στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν αξιοσημείωτη επίδραση στα ποσοστά θνησιμότητας από τον COVID-19», έγραψαν οι ερευνητές.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης τις εντολές για παραμονή σε καραντίνα κατ΄οίκον των κρουσμάτων διαπιστώνοντας ότι μείωσαν τη θνησιμότητα από τον COVID-19 κατά 2,9%. Για το ίδιο θέμα άλλες μελέτες έδειξαν ότι η απομόνωση στο σπίτι ενός κρούσματος στην πραγματικότητα αύξησαν την θνησιμότητα κατά 2,8%.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο περιορισμός των συγκεντρώσεων μπορεί στην πραγματικότητα να έχει αυξήσει τη θνησιμότητα από τον COVID-19.

«Οι εντολές για παραμονή στο σπίτι μπορεί να απομονώσουν ένα μολυσμένο άτομο στο σπίτι με την οικογένειά του, όπου κινδυνεύει να μολύνει μέλη της οικογένειας με υψηλότερο ιικό φορτίο, προκαλώντας πιο σοβαρή ασθένεια», έγραψαν οι ερευνητές.

«Συχνά, τα lockdown περιορίζουν την πρόσβαση των ανθρώπων σε ασφαλείς (υπαίθριους) χώρους όπως παραλίες, πάρκα και ζωολογικούς κήπους ή περιλαμβάνουν εντολές μάσκας σε εξωτερικούς χώρους ή αυστηρούς περιορισμούς συγκέντρωσης σε εξωτερικούς χώρους, ωθώντας τους ανθρώπους να συναντιούνται σε λιγότερο ασφαλή (εσωτερικούς) χώρους».

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης μελέτες που επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένα μέτρα κλειδώματος και διαπίστωσαν ότι η μόνη παρέμβαση που μείωσε τη θνησιμότητα από τον COVID-19 ήταν το κλείσιμο μη βασικών επιχειρήσεων, το οποίο μείωσε τη θνησιμότητα κατά 10,6%, αλλά αυτό το αποτέλεσμα πιθανότατα οφείλεται στο κλείσιμο κάποιων μεγάλων clubs.

Οι ερευνητές επεσήμαναν επίσης άλλες ακούσιες συνέπειες των lockdown, όπως η αύξηση της ανεργίας, η μείωση του σχολείου, η αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας και η αυξανόμενη υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Από τον Μάιο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021, οι ΗΠΑ κατέγραψαν 100.306 θανάτους από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αύξηση 28,5% από τους 78.056 θανάτους που καταγράφηκαν το προηγούμενο 12μηνο, σύμφωνα με στοιχεία του CDC.

Μια μελέτη από την Εθνική Επιτροπή για τον COVID-19 και την Ποινική Δικαιοσύνη πέρυσι διαπίστωσε ότι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αυξήθηκαν κατά 8,1% στις ΗΠΑ μετά την έκδοση διαταγών lockdown.
Περίπου το 97% των δασκάλων των ΗΠΑ δήλωσαν ότι οι μαθητές τους υπέστησαν απώλεια μάθησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με έρευνα του Horace Mann πέρυσι.

Το ποσοστό ανεργίας κορυφώθηκε σε εθνικό επίπεδο στο 14,8% τον Απρίλιο του 2020, αλλά μειώθηκε στο 3,9% τον Δεκέμβριο, το οποίο εξακολουθεί να είναι ελαφρώς υψηλότερο από το ποσοστό 3,5% που ήταν τον Φεβρουάριο του 2020.

«Αυτό το κόστος για την κοινωνία πρέπει να συγκριθεί με τα οφέλη των lockdown, τα οποία η μετα-ανάλυσή μας έδειξε ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι οριακά», έγραψαν οι ερευνητές στη μελέτη του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.«Ένας τέτοιος τυπικός υπολογισμός οφέλους-κόστους οδηγεί σε ένα ισχυρό συμπέρασμα: τα lockdown θα πρέπει να απορριφθούν αδικαιολόγητα ως μέσο πολιτικής για την πανδημία».

Δύο χρόνια μετά λοιπόν έρχεται όχι μία αλλά πολλές μελέτες του Johns Hopkins να επιβεβαιώσουν ότι ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού αλλά το πάθος των εντολοδόχων της τυραννίας στην εφαρμογή του πανδημικού project δεν τους επέτρεπε να παρεκκλίνουν από τη τυραννική προσήλωση στο project ο στόχος του οποίου ήταν ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού.

Τα στόματα που συμμετείχαν σε αυτό είναι πλέον χιλιάδες και μία παγκόσμια καταιγίδα αποκαλύψεων βρίσκεται μπροστά μας.

Οι πολίτες του δυτικού κόσμου ακόμη και όσοι υπάκουα και με καρτερικότητα εφήρμοσαν όλα τα τυραννικά όπως αποδεικνύονται κελεύσματα των ηγεσιών τους διαπιστώνουν τώρα ότι ο στόχος δεν ήταν παρά η φυσική τους εξόντωση.

Πλέον οι ηγεσίες του δυτικού κόσμου δεν αρκέσθηκαν στην εξόντωση των υγειών επιχειρήσεων αλλά εφαρμόζοντας ένα πανδημικό project επιχείρησαν τη φυσική εξόντωση των λαών.

Κατεβάστε τη πολύ σημαντική μελέτη για πάσα (νομική) χρήση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ








ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου