Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Στις 26 Φεβρουαρίου το καρναβάλι του Κατσικά- Δηλώσεις συμμετοχής



Με σκοπό το καρναβάλι του Κατσικά να αποτελέσει ένα κορυφαίο αποκριάτικο γεγονός για την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία του.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο, η Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Κατσικά συνενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου η διοργάνωση που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια να είναι η μεγαλύτερη και η πιο πετυχημένη.
«Πρόκειται για ένα πολιτιστικό γεγονός ορόσημο για την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας και από τα μεγαλύτερα του Δήμου μας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ώστε να έχουμε μία αναβαθμισμένη καρναβαλική παρέλαση» ανέφερε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Έκανε γνωστό ότι τα γκρουπ αλλά ακόμη και μεμονωμένοι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα στηριχθούν με στολές που θα δοθούν.

Ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά Μίλτος Γήτας απεύθυνε κάλεσμα σε όλους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς μετά από τρία χρόνια λόγω των μέτρων για την πανδημία, το καρναβάλι επιστρέφει. Θα είναι μία ευκαιρία για να ανταμώσουμε και πάλι και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους», σημείωσε.

Το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Από την 1η Φεβρουαρίου και κάθε μέρα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά. (τηλέφωνα 6949711534, 6974410193).

Μουσική θα παίξει ο Χάρης Τσίτος ενώ την παρουσίαση θα κάνουν η Βίλιαν Στασινού και ο Μίλτος Γήτας.

Με την λήξη της καρναβαλικής παρέλασης στην πλατεία του Κατσικά θα ανάψει η τζαμάλα και θα στηθεί το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

«Ευχαριστούμε τον Δήμο και το Πνευματικό Κέντρο και περιμένουμε όλους στον Κατσικά για να διασκεδάσουμε» είπε η εκπρόσωπος της Κοινότητας Χρύσα Κολτσίδα.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου