Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Η Γερμανική Κυβέρνηση μέσα απο επίσημα στατιστικά “ομολογεί” «μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων αναπτύσσει vAIDS»
Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε μέσα απο επίσημα στατιστικά ότι ένας «ανησυχητικός αριθμός» εμβολιασμένων ατόμων εμφανίζει «συμπτώματα παρόμοια με το AIDS». Σύμφωνα με νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις γερμανικές αρχές, η Γερμανία είχε πάνω από 102.000 υπερβολικούς θανάτους το 2022, μια αύξηση 276% σε σχέση με τους υπερβολικούς θανάτους που καταγράφηκαν το έτος 2020.

Το Expose-news.com αναφέρει: Καθώς η γερμανική κυβέρνηση δημοσίευσε στοιχεία τον Ιανουάριο του 2022, οι ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 άρχισαν να αυξάνονται.

Τα δεδομένα υποδεικνύουν ότι τα περισσότερα από τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί πλήρως θα αναπτύξουν πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο VAIDS μέχρι το τέλος του μήνα.

Επιπλέον, τα στοιχεία επιβεβαίωσαν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων είχε ήδη υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Στη Γερμανία εκείνη την εποχή, το 70,53% ήταν πλήρως εμβολιασμένο, το 2,97% ήταν μερικώς εμβολιασμένο και το 26,5% ήταν ανεμβολίαστο, σύμφωνα με αναφορές .

Που σημαίνει οι ανεμβολίαστοι είχαν 186 κρούσματα από το 26,5% του πληθυσμού. Ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 4020 κρούσματα από το 70,53% του πληθυσμού.

Έτσι, η επίπτωση του εμβολιασμένου κοινού στην Omicron ήταν 57 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού (830.000 είναι το 1% των 83 εκατομμυρίων γερμανικού πληθυσμού). Ενώ το μη εμβολιασμένο κοινό για την Omicron ήταν μόλις στο 7,02 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού.Έτσι, οι εμβολιασμένοι είχαν (57,0/7,02 =) 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν με την Omicron από τους μη εμβολιασμένους στη Γερμανία.

Το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παράγει τον κανονικό πίνακα αποτελεσματικότητας εμβολίων στην εβδομαδιαία έκθεσή του στις 30 Δεκεμβρίου.

Τα εμβόλια φέρεται να βοηθούν στην ανάπτυξη της ανοσίας μιμούμενοι μια μόλυνση. Μόλις φύγει η απομίμηση μόλυνσης που προκαλείται από το εμβόλιο, ο οργανισμός μένει με ένα απόθεμα από T-κύτταρα «μνήμης» και αντισώματα που δεν θα θυμούνται πώς να καταπολεμήσουν αυτήν την ασθένεια στο μέλλον.

Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Ευτυχώς, μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς με τις πληροφορίες που το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παράγει κάνοντας απλώς τον υπολογισμό για αυτούς χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer.

Αποτελεσματικότητα εμβολίου = αποτελεσματικότητα ανοσοποιητικού συστήματος = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = μείον-87,7%.

Επομένως, στις αρχές Ιανουαρίου 2022, οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί είχαν 87,7% χαμηλότερη ανοσολογική απόκριση από ό,τι οι μη εμβολιασμένοι στο Omicron.

Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος Γερμανός είχε αρνητικό ποσοστό 12,3% του ανοσοποιητικού του συστήματος για την καταπολέμηση ορισμένων κατηγοριών ιών και ορισμένων καρκίνων κ.λπ.
Πανικός στη γερμανική κυβέρνηση

Περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι ο μέσος πλήρως εμβολιασμένος Γερμανός θα φτάσει στο μείον -100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2023.

Καθώς τα στοιχεία και ο αριθμός των νεκρών συνέχισαν να προκαλούν ανησυχία στο κοινό, η γερμανική κυβέρνηση βρέθηκε υπό πίεση να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να καταπνίξει την αυξανόμενη αναταραχή, η κυβέρνηση ανακοίνωσε στα τέλη Ιανουαρίου ότι τα αρχικά στοιχεία ήταν «λανθασμένα» και ότι υπήρχε «λάθος» στην ανάλυση. Ισχυρίστηκαν ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν κινδύνευαν να αναπτύξουν AIDS και ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων δεν είχε υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Ωστόσο, πολλοί ήταν δύσπιστοι για αυτούς τους ισχυρισμούς και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια. Οι επικριτές επεσήμαναν ότι η ξαφνική αλλαγή των δεδομένων χωρίς καμία σαφή εξήγηση ή διαφάνεια δημιούργησε υποψίες για συγκάλυψη.

Παρά τις προσπάθειες της γερμανικής κυβέρνησης να καθησυχάσει το κοινό, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Το περιστατικό είχε κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού προς την κυβέρνηση και τη φαρμακοβιομηχανία και πολλοί έμειναν να αναρωτιούνται ποιος ήταν πραγματικά ο πραγματικός αντίκτυπος του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, η κατάσταση στη Γερμανία συνέχιζε να χειροτερεύει.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, την εβδομάδα 49 ​​του 2022, η χώρα είχε υποστεί περισσότερους από 102.000 υπερβολικούς θανάτους, μια εκπληκτική αύξηση από τους 27.291,6 υπερβολικούς θανάτους που αναφέρθηκαν την εβδομάδα 49 ​​του 2020.

Αυτό αντιπροσώπευε μια αύξηση 276% στους υπερβολικούς θανάτους το 2022, παρά την κυκλοφορία ενός εμβολίου που υποτίθεται ότι θα μείωνε τους θανάτους λόγω της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-

19.

Αυτά τα στοιχεία και μόνο θα πρέπει να κάνουν το κοινό να αμφισβητήσει εάν το εμβόλιο είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και εάν οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί ανέπτυξαν πράγματι AIDS μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Η κυβέρνηση και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα συνεχίσουν φυσικά να αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη και να επιμείνουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Επειδή ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται, έχει καταστεί σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο πραγματικός αντίκτυπος των ενέσεων Covid-19 πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητός.

Εάν οι ενέσεις Covid-19 που προκαλούν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας στις αρχές του 2022 δεν ευθύνονται για τη Γερμανία που κατέγραψε αύξηση 276% στους υπερβολικούς θανάτους το 2022 σε σύγκριση με το 2020, τότε η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει στο κοινό απο που προέρχεται αυτή η αύξηση.

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου