Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Διευθύνον στέλεχος της PFIZER: Κάνουμε μεταλλάξεις στον ιό για να φτιάξουμε εμβόλια, αλλά δεν το λέμε δημόσια – αυτό έγινε και στη Γιουχάν!

Δημιουργούν μεταλλαγμένα στελέχη του ιού οι εταιρίες για να φτιάχνουν εμβόλια στην Pfizer. Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα. Η ανθρωπότητα απο αυτούς κινδυνέυει!

Ο Τζόρνταν Γουόκερ, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού mRNA της Pfizer, μιλάει εν αγνοία του σε δημοσιογράφο με κρυφή κάμερα.

Ομολογεί στην κάμερα πως μεταλλάσουν τους ιούς για να βγάζουν νέα εμβόλια και αποκαλεί το Covid19 χρυσωρυχείο!

Λέει μάλιστα πως πιθανόν αυτός είναι και ο λόγος που ο ιός ξεκίνησε απο την Γουχαν – μέσω μετάλλάξης για να θησαυρίσουν οι εταιρίες!

Επίσης λέει ότι όσοι εργάζονται σαν Κυβερνήτικοί αξιωματούχοι και εγκρίνουν τα φάρμακα τους προσλαμβάνει η Pfizer και τους κλείνει τα στόματα!

«Ένα από τα πράγματα που διερευνούμε είναι, πως να μεταλλάξουμε μόνοι μας τον [COVID] ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος όπως, όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε — κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους ιούς».

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Ο τρόπος που [το πείραμα] λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους βάζουμε διαδοχικά να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς».

«Πρέπει να είστε πολύ ελεγχόμενοι για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο ιός [COVID] που μεταλλάσσετε δεν πηγαίνει παντού. Που, μάλλον είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν βγάζει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι βλακείες».

«Από ό,τι άκουσα [οι επιστήμονες της Pfizer] θα βελτιστοποιούν την [διαδικασία μετάλλαξης COVID], αλλά προχωρούν αργά επειδή είναι πολύ προσεκτικοί — προφανώς δεν θέλουν να την επιταχύνουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι προσπαθούν επίσης να το κάνουν διερευνητικλα, επειδή προφανώς δεν θέλουν να μάθετε ότι φτιάχνουν μελλοντικές μεταλλάξεις».

Δείτε τα βίντεο και στείλτε τα παντού!

Όταν αντιλαμβάνεται πως έχει ηχογραφηθεί απο την ομάδα του project veritas προσπαθεί να σπάσει την κάμερα!

Ποιος είναι ο Jordon Trishton Walker;

Το παρακάτω προφίλ προέρχεται απο πληροφορίες στο διαδίκτυο σε περίπτωση που προσπαθήσουν να τις αλλάξουν!ΕΜΠΕΙΡΙΑ:Τρέχον: Διευθυντής, Παγκόσμιων Στρατηγικών Επιχειρήσεων Ε&Α και Επιστημονικός Σχεδιασμός mRNA (Pfizer, Οκτ 2019 – Σήμερα)
Στρατηγική ανάπτυξης Biopharma – Ανέπτυξε στρατηγική 5 ετών για ένα μεγάλο βιοφάρμακο.
Δημιούργησε εμπεριστατωμένη πρόβλεψη αγοράς και εσόδων για επενδύσεις σε θεραπευτικούς τομείς προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ογκολογικής Διαγνωστικής.
Συνεργάστηκε με ομάδα ανώτατων στελεχών για την ανάπτυξη στρατηγικής Ιατρικής Ακριβείας και σχεδίου κλινικής ανάπτυξης για περιουσιακά στοιχεία του ογκολογικού αγωγού.
Έκανε στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ιατρικών συσκευών.
Διεξήγαγε αξιολόγηση επιπτώσεων των μοντέλων πληρωμών βάσει αξίας και των αλλαγών που σχετίζονται με τον COVID στις πολιτικές αποζημίωσης νοσοκομείων για τον ομοσπονδιακό οργανισμό υγείας των ΗΠΑ.
Συμμετείχε στη χορηγία της BCG στη γλώσσα Mandarin (κινέζικα) και στην επιχειρηματική εμβάπτιση (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2019)
Ειδικός ιατρός ουρολογίας, ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης, Μασαχουσέτη (Γενικό Νοσοκομείο Harvard Urologic Surgery Program Residency at Massachusetts General Hospital,
Αξιολόγησε την προβλεπόμενη κερδοφορία για φαρμακευτικές εταιρείες.
Ανέπτυξε στρατηγικές εμπορευματοποίησης για φαρμακευτικά προϊόντα.

ΕκπαίδευσηΔιδάκτωρ Ιατρικής (MD)
Στο Πανεπιστήμιο Yale;
Πτυχίο Επιστημών, Μοριακή, Κυτταρική και Αναπτυξιακή Βιολογία.

ΠιστοποιήσειςΆδεια Ιατρού Πολιτείας της Νέας Υόρκης: 313466 (ενεργό και τρέχον) No: 313466Αριθμός άδειας: 313466
Προφίλ: «Jordon Walker, MD Director, Παγκόσμιες Στρατηγικές Επιχειρήσεις Ε&Α και επιστημονικός σχεδιαστής mRNA στην Pfizer. Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου