Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Tι Mάθαμε σήμερα από τον Κ.Μητσοτάκη: Oι υποκλοπές έγιναν! – «Ήταν νόμιμες» Τις παραδέχτηκε αλλά ακόμα δεν τις... γνωρίζει!
Σε ομολογία ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος, τον νυν υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη και τέσσερα ακόμα πρόσωπα, προέβη για πρώτη φορά σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, στην προσπάθειά του αποφύγει το «σφυροκόπημα» του ΣΥΡΙΖΑ τις χαρακτήρισε και νόμιμες αν και δεν τις γνωρίζει μέχρι σήμερα, όπως είπε!

Άρα αφού ήταν «νόμιμες» έγιναν!

Έμμεση παραδοχή των υποκλοπών

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι εξερχόμενος από την ΑΔΑΕ με έναν φάκελο που έγραφε «απόρρητος», τον έκανε φέϊγ βολάν. Τον ρώτησε, δε, πιεστικά αν στην επιστολή που του έδωσε ο κ. Ράμμος υπήρχαν ονόματα (αν και γνώριζε ότι στην επιστολή υπήρχαν μόνο οι απαντήσεις των ελέγχων για τις κωδικές ονομασίες που είχε δώσει η ΕΥΠ, ως απάντηση στα ερωτήματα του κ. Τσίπρα αν παρακολουθούνταν ή όχι τα πρόσωπα αυτά, με τους συγκεκριμένες κωδικές ονομασίες). «Αν δεν υπήρχαν, τότε παραπλανάτε τη Βουλή. Εγώ μπορώ να σας πω ότι στην επιστολή που έστειλε σε έμενα ο κ. Ράμμος δεν υπήρχαν ονόματα. Έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς;».

«Ο φάκελος που πήρατε αναφέρεται ο κ. Ράμμος στη νομιμότητα των επισυνδέσεων; Ναι ή όχι; Οι επισυνδέσεις αυτές ήταν νόμιμες», είπε, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν όχι μόνο ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τα έξι αυτά πρόσωπα, αλλά και ότι το έπραττε νομίμως.

Συνεχίζοντας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «δεν ήταν πολιτικά αποδεκτή η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. «Υπήρξε δική μου αυτόματη καταγγελία. Τη σκοτεινή αυτή υπόθεση την ερευνά η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη δεν είναι καλή μόνο όταν βγάζουν αποφάσεις που σας βρίσκουν σύμφωνους κ. Τσίπρα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου