Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Μετά από 4 μέρες σιωπής και καμιάς αναφοράς απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ – Η Pfizer απαντά για τον διευθυντή της που είπε ότι η εταιρεία αναπτύσσει τρόπους μετάλλαξης του COVID-19




Το θέμα των ημερών (δυστυχώς μόνο στα εναλακτικά ΜΜΕ) είναι ο ανώτερος υπάλληλος της Pfizer που είπε σε συνομιλία που καταγράφηκε από τη μη κερδοσκοπική δημοσιογραφική ομάδα Project Veritas ότι η φαρμακευτική εταιρεία δημιουργεί μεταλλάξεις του COVID-19 προκειμένου να διευκολύνει την ανάπτυξη νέων εμβολίων.

Ο Δρ Τζόρντον Γουόκερ, είναι διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης στην Pfizer και είπε σε μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas, ότι οι επιστήμονες στην Pfizer «βελτιστοποιούσαν» την διαδικασία μετάλλαξης του COVID-19 με σκοπό το κέρδος

Η Pfizer αποδέχτηκε την αυθεντικότητα του βίντεο

Στη δήλωσή της, η Pfizer δεν αμφισβήτησε ότι ο Δρ Τζόρντον Γουόκερ, ο οποίος είπε σε δημοσιογράφο του Project Veritas ότι η Pfizer διερευνά πώς να «μεταλλάξη» τον ιό COVID-19, ήταν ή είναι ανώτερο στελεχός της – Σε αντίθεση με κάποια ΜΜΕ που προσπάθησαν να αμφισβητήσουν πως πρόκειται για τον ίδιο!

Η Pfizer δικαιολόγησε το συμβάν λέγοντας, ότι έχει διεξαγάγει έρευνες «όπου ο αρχικός ιός SARS-CoV-2 έχει χρησιμοποιηθεί για την έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας από νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία».



«Στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19, η Pfizer δεν έχει διεξαγάγει κέρδος λειτουργίας ή κατευθυνόμενη έρευνα εξέλιξης», δήλωσε η Pfizer σε μια εκτενής γραπτή δήλωση μετά από τέσσερις μέρες αγνόησης ερωτημάτων, καμιάς αναφοράς απο τα ΜΜΕ αλλα και προσπάθεια συγκάλυψης του συμβάντος απο εταιρίες όπως η Google και το Youtube!

«Αυτή η εργασία πραγματοποιείται μόλις εντοπιστεί μια νέα παραλλαγή ανησυχίας από τις αρχές δημόσιας υγείας. Αυτή η έρευνα παρέχει έναν τρόπο για να αξιολογήσουμε γρήγορα την ικανότητα ενός υπάρχοντος εμβολίου που να προκαλεί αντισώματα που εξουδετερώνουν μια παραλλαγή ανησυχίας που εντοπίστηκε. Στη συνέχεια, διαθέτουμε αυτά τα δεδομένα μέσω επιστημονικών περιοδικών με αξιολόγηση από ομοτίμους και τα χρησιμοποιούμε ως ένα από τα βήματα για να προσδιορίσουμε εάν απαιτείται ενημέρωση του εμβολίου», πρόσθεσε η εταιρεία.

Η Pfizer είπε, ότι στο έργο της για την ανάπτυξη μιας θεραπείας για τον COVID-19, έχει «κατασκευάσει» τον ιό COVID-19 «για να επιτρέψει την αξιολόγηση της αντιϊκής δραστηριότητας στα κύτταρα».

«Επιπλέον, πραγματοποιούνται in vitro πειράματα επιλογής αντοχής σε κύτταρα επωασμένα με SARS-CoV-2 και νιρματρελβίρη στο ασφαλές μας εργαστήριο Βιοασφάλειας επιπέδου 3 (BSL3) για να αξιολογηθεί εάν η κύρια πρωτεάση μπορεί να μεταλλαχθεί για να δώσει ανθεκτικά στελέχη του ιού», Pfizer είπε. «Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μελέτες απαιτούνται από τις ΗΠΑ και τις παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές για όλα τα αντιιικά προϊόντα και πραγματοποιούνται από πολλές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο».



Τα επαγγελματικά προφίλ του Walker, τα οποία μετά το συμβάν καταργήθηκαν, τον παρουσίαζαν ως διευθυντή έρευνας αγγελιοφόρων RNA στην εταιρεία, τρίτο στην κατάταξη διευθύνον στελεχών της εταιρίας.
Τι απάντησε Δρ Robert Malone

Ο Δρ Robert Malone, ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA, είπε ότι τα πειράματα που περιέγραψε η Pfizer πληρούσαν τον ορισμό του «κέρδους λειτουργίας».

«Η Pfizer με την απαντηση της ουσιαστικά αναγνωρίζει ότι κάνουν τον ίδιο τύπο έρευνας για την κέρδος λειτουργιών που πιάστηκε να κάνει το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, αλλά αρνούνται ότι πρόκειται για κέρδος λειτουργίας ή κατευθυνόμενη εξέλιξη», έγραψε ο Malone στο Twitter.

Ο Malone επεσήμανε το σχόλιο της Pfizer σχετικά με τη λήψη του αρχικού ιού SARS-CoV-2 και τη χρήση του «για να εκφράσει την πρωτεΐνη ακίδας από νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία».

Το “Gain of function” περιγράφει γενικά πειράματα που στοχεύουν στην αύξηση των λειτουργιών ενός ιού όπως η μεταδοτικότητα και η λοιμογόνος δύναμη του.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH) υποτίθεται ότι επιβλέπουν την επικίνδυνη έρευνα που διεξάγεται ή χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά έχει να το κάνει από το 2019 – στο πλαίσιο του συστήματος εποπτείας!
Το YouTube καταργεί τα βίντεο που η Pfizer αναγνώρισε ως αυθεντικά!

Σε μια ειδοποίηση που εστάλη στο Project Veritas, το YouTube που ανήκει στην Google η οποία επίσης εξαφάνησε τα στοιχεία του Walker, ανέφερε την πολιτική ιατρικής παραπληροφόρησης, η οποία αποκλείει «ισχυρισμούς σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 που έρχονται σε αντίθεση με τη συναίνεση των ειδικών από τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Ένας εκπρόσωπος της Google είπε στους The Epoch Times, ότι το τμήμα του βίντεο με τον O’Keefe που δηλώνει ότι τα εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19 «είναι αναποτελεσματικά κατά των παραλλαγών του ιού» παραβιάζει την πολιτική.

Η απάντηση των Project Veritas

«Για να κάνει ένας δημοσιογράφος μια κορυφαία ερώτηση, αφαιρούν ένα βίντεο; Λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις καν μια ερώτηση; Πώς υποτίθεται ότι οι δημοσιογράφοι ερευνούν ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες όταν η Big Tech λογοκρίνει ερωτήσεις στις οποίες το κοινό θέλει απαντήσεις;» Είπε ένας εκπρόσωπος του Project Veritas στους The Epoch Times.

Το Project Veritas έλαβε μια “ποινή”, η οποία αποτρέπει τον οργανισμό από το να προβεί σε ενέργειες όπως η μεταφόρτωση νέων βίντεο για μία εβδομάδα. Μια δεύτερη προειδοποίηση θα εμπόδιζε τέτοιες ενέργειες για δύο εβδομάδες και μια τρίτη προειδοποίηση σε μια περίοδο 90 ημερών θα είχε ως αποτέλεσμα την οριστική κατάργηση του λογαριασμού της ομάδας, προειδοποίησε το YouTube.



Το βίντεο είναι ακόμα διαθέσιμο στο Twitter και στο Rumble.

Το Rumble ανέφερε ότι η εταιρεία «θα διατηρήσει τη γραμμή ενάντια σε αυτήν την εξωφρενική λογοκρισία διατηρώντας το βίντεο και μάλιστα προβάλλοντάς το στην αρχική τους σελίδα».

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο Project Veritas για πρώτη φορά, η αναζήτηση στο Google εμφάνιζε ένα μήνυμα ότι “τα παρακάτω αποτελέσματα αλλάζουν γρήγορα” και ότι “αν αυτό το θέμα είναι νέο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να δημοσιεύσουν πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές”. Επιπλέον, τα στοιχεία απο το LinkedIn του Walker εξαφανίστηκαν κατά την αναζήτησή του. Ενώ στο DuckDuckGo, το διαγραμμένο προφίλ LinkedIn ήταν ακόμα κορυφαίο αποτέλεσμα.

Πολλά τα ερωτήματα

Γιατί προσπάθησε το Youtube και η Google να εξαφανίσουν τα στοιχεία του Διευθύνον Στελέχου της εταιρίας, σε ένα βίντεο που τελικά αποδέχτηκε ως αυθεντικό η ίδια η εταιρία;

Γιατί η εταιρία δεν απάντησε αμέσως και το έκανε μόνο μετά απο 4ης μέρες;



Γιατί υπήρξε πρωτοβουλία συγκάλυψης του βίντεο απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ;

Ο γερουσιαστής Ron Johnson μοιράστηκε το βίντεο του Walker να μιλάει για μετάλλαξη του COVID-19, και ανέφερε πως: «Ήρθε η ώρα για το Κογκρέσο να διερευνήσει διεξοδικά τους κατασκευαστές εμβολίων και ολόκληρη τη διαδικασία έγκρισης εμβολίου για τον COVID».

Ο γερουσιαστής Marco Rubio είχε γράψει μια επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla, αναφερόμενος στις παρατηρήσεις του Walker και αμφισβητώντας εάν η εταιρεία έχει ή σχεδιάζει να μεταλλάξει τον ιό COVID-19.

«Ως ηγέτης στην παγκόσμια δημόσια υγεία και την ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID, με τα δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων, είναι κρίσιμο η Pfizer να είναι υπόλογη για τις ενέργειές της και να είναι διαφανής με το κοινό σχετικά με την ουσία και την πρόθεση της έρευνάς της», πρόσθεσε ο Rubio.

Ο Δρ. Aaron Kheriaty, διευθυντής του Προγράμματος Βιοηθικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας στο Κέντρο Ηθικής και Δημόσιας Πολιτικής, είπε ότι αυτό που περιγράφει ο Walker ταιριάζει στον ορισμό του κέρδους της λειτουργίας καθιστώντας έναν ιό πιο μεταδοτικό και/ή λοιμογόνο.

«Η Pfizer… δυνητικά δημιουργούσε έναν υπερ-ιό», δήλωσε ο Kheriaty στο Twitter Space. «Είτε αυτή ήταν η πρόθεσή τους είτε όχι, δεν έχει μεγάλη σημασία. Το γεγονός ότι το έκαναν και το γεγονός ότι αυτός ο ιός δεν θα υπήρχε στον κόσμο χωρίς τα πειράματα στα οποία συμμετείχαν, νομίζω ότι αυτό είναι το αποφασιστικό σημείο».

Σχόλιο συντάκτη: Η Pfizer φαίνεται πως δρα σαν εγκληματική οργάνωση εναντίον της δημόσιας υγείας με σκοπό το κέρδος. Η απάντηση που έδωσε είναι μια φθηνή δικαιολογία και δεν καλύπτει κανέναν, πρέπει να εξεταστεί για τον ύποπτο ρόλο της μετά απο την ομολογία του τρίτου στη σειρά μεγαλύτερου στελέχου της στην ιεραρχία της εταιρίας.

Οι μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες πρέπει επίσης να απολογηθούν γιατί προσπάθησαν να εξαφανίσουν το συμβάν απο το ευρύ κοινό. Πρέπει να τους σταματήσουμε με κάθε τρόπο. Η ανθρωπότητα απο αυτούς κινδυνέυει!

Με πληροφορίες απο The Epoch Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου