Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις μετά την ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Διευθύνον στέλεχος της PFIZER ότι δημιουργούμε μεταλλάξεις στον ιό για να φτιάξουμε εμβόλια!




Όπως γνωρίζουμε το θέμα των ημερών είναι ο ανώτερος υπάλληλος στην Pfizer που είπε σε συνομιλία που καταγράφηκε από τη μη κερδοσκοπική δημοσιογραφική ομάδα Project Veritas ότι η φαρμακευτική εταιρεία δημιουργεί μεταλλάξεις του COVID-19 προκειμένου να διευκολύνει την ανάπτυξη νέων εμβολίων.

Ο Δρ Τζόρντον Γουόκερ, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης στην Pfizer, είπε σε μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas οι επιστήμονες στην Pfizer «βελτιστοποιούσαν» την διαδικασία μετάλλαξης του COVID-19, αλλά προχωρούσαν αργά «επειδή όλοι είναι πολύ προσεκτικοί».
Ο οποίος, υποπτεύομαι, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν», είπε επίσης, προσθέτοντας ότι ο COVID-19 είναι «αγελάδα μετρητών για εμάς και στο μέλλον».

Το διαδικτυακό επαγγελματικό προφίλ του Walker τον περιγράφει ως διευθυντή παγκόσμιων στρατηγικών επιχειρήσεων Ε&Α και επιστημονικού σχεδιασμού mRNA στην Pfizer. Οι αποθηκευμένες εκδόσεις στις μηχανές αναζήτησης του προφίλ του στο Linkedin αναφέρουν τον ίδιο τίτλο. Η σελίδα στο Linkedin όμως καταργήθηκε λίγα λεπτά αφού κυκλοφόρησε το βίντεο.

Το προφίλ περιελάμβανε μια διεύθυνση email της Pfizer, έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και έναν αριθμό τηλεφώνου απο τα κεντρικά γραφεία της Pfizer. Ένας υπάλληλος στα κεντρικά γραφεία, από τον οποίο ζητήθηκε ο Walker, αναγνώρισε ότι ήταν καταχωρημένος ως ανώτερο στέλεχος, αλλά αργότερα ένα διαφορετικό άτομο είπε ότι δεν υπήρχε λίστα για Jordon Walker…

Μετά τη δημοσίευση του πρώτου βίντεο, τα social media και άλλα προφίλ για τον Walker τέθηκαν εκτός σύνδεσης. Το γραφείο μέσων ενημέρωσης της Pfizer ακόμα δεν έχει απάντησει σε αιτήματα για σχολιασμό, ούτε έκδωσε κάποια δήλωση σχετικά με τον Walker.

Ένα απο τα κατεβασμένα προφίλ του walker στο διαδίκτυο.

Το πιο περίεργο απο όλα είναι πως ακόμα και η αναζήτηση της Google μετα απο την δημοσίευση του βίντεο δεν εμφάνιζε καθόλου στοιχεία για τον Walker!


Είναι προφανές πως προσπάθησαν να εξαφανήσουν τα στοιχεία του!
Πως αντέδρασαν γερουσιαστές στις ΗΠΑ μετά την ομολογία του Walker

Ο γερουσιαστής Ron Johnson μοιράστηκε το βίντεο του Walker να μιλάει για μετάλλαξη του COVID-19, και ανέφερε πως: «Ήρθε η ώρα για το Κογκρέσο να διερευνήσει διεξοδικά τους κατασκευαστές εμβολίων και ολόκληρη τη διαδικασία έγκρισης εμβολίου για τον COVID».

Ο γερουσιαστής Marco Rubio έστειλε μια επιστολή στον Bourla , ρωτώντας τον αν γνώριζε τις «αναφορές» για την πρόθεση της Pfizer να μεταλλάσει τον COVID-19.

«Όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα, οι προσπάθειες μετάλλαξης ενός ιού, ιδιαίτερα ενός τόσο ισχυρού όπως το COVID, είναι επικίνδυνες. Εάν οι ισχυρισμοί που περιγράφονται στο βίντεο είναι αληθινοί, η Pfizer έχει θέσει την επιθυμία της για κέρδος πάνω από την εθνική και παγκόσμια υγεία και πρέπει να λογοδοτήσει», έγραψε ο Rubio.

Ζήτησε επίσης από τον Μπούρλα να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων, όπως εάν η Pfizer αυτή τη στιγμή σχεδιάζει να μεταλλάξει τον ιό, εάν η μετάλλαξη σχεδιάζεται ή συμβαίνει, και εάν κάποιοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι γνωρίζουν τις προσπάθειες ή τα σχέδια της εταιρίας.

«Ως ηγέτης στην παγκόσμια δημόσια υγεία και την ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID, με τα δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων, είναι κρίσιμο η Pfizer να είναι υπόλογη για τις ενέργειές της και να είναι διαφανής με το κοινό σχετικά με την ουσία και την πρόθεση της έρευνάς της», πρόσθεσε ο Rubio.

Ο Δρ. Aaron Kheriaty, διευθυντής του Προγράμματος Βιοηθικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας στο Κέντρο Ηθικής και Δημόσιας Πολιτικής, είπε ότι αυτό που περιγράφει ο Walker ταιριάζει στον ορισμό του κέρδους της λειτουργίας καθιστώντας έναν ιό πιο μεταδοτικό και/ή λοιμογόνο.

«Η Pfizer… δυνητικά δημιουργούσε έναν σούπερ ιό», δήλωσε ο Kheriaty στο Twitter Space. «Είτε αυτή ήταν η πρόθεσή τους είτε όχι, δεν έχει μεγάλη σημασία. Το γεγονός ότι το έκαναν και το γεγονός ότι αυτός ο επικίνδυνος ιός δεν θα υπήρχε στον κόσμο χωρίς τα πειράματα στα οποία συμμετείχαν, νομίζω ότι αυτό είναι το αποφασιστικό σημείο».

Αυτές ήταν οι μικρές αντιδράσεις που είχαμε ως τώρα καθώς τα περισσότερα ΜΜΕ προσπαθούν να εξαφανίσουν το θέμα απο την επικαιρότητα, μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς όπως για παράδειγμα να το βγάλουν fake – περιμένουμε ωστόσο να γίνει με μια ευφάνταστη και γελοία δικαιολογία, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει και στο παρελθόν.

Το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την αλήθεια λέγοντας ψέματα και όταν δεν μπορεί να το κάνει απλά εξαφανίζει την αλήθεια απο την επικαιρότητα. Οι άνθρωποι, δυστυχώς, δεν έχουν μάθει να ψάχνουν μόνοι τους την αλήθεια αλλα εμείς θα επιμείνουμε μέχρι να την μάθει και ο τελευταίος!




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου