Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η Ελλαδα του ΚΟΥΛΗ!!Περσι τα χιονια και φετος η βροχη παρελυσαν το κρατος ...ΞΕΦΤΙΛΑ...Απίστευτες εικόνες: Φοιτητές έδωσαν μάθημα με… φακούς στο ΕΜΠ – Διεκόπη το ρεύμα λόγω πλημμύρας
Η εισροή νερών από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν το λεκανοπέδιο προκάλεσαν διακοπή ρεύματος στην αίθουσα όπου έδιναν μάθημα φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ, οι οποίοι αναγκάστηκαν να ανάψουν φακούς για να γράψουν.

«Αμφιθέατρα και διάδρομοι που πλημμύρισαν, ταβάνια που έσταζαν αποτελούν την εικόνα του Πανεπιστημίου του 2023», καταγγέλλει η Πανσπουδαστική ΚΣ, που απαιτεί τον ορισμό νέας ημερομηνίας εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν στην αίθουσα λόγω καιρού, αλλά και την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και αντιπλημμυρικά έργα στα ΑΕΙ.Αναλυτικά η καταγγελία της Πανσπουδαστικής

«Στο ίδιο έργο θεατές με πλημμύρες σε δρόμους και σχολές! Φοιτητές του ΕΜΠ έδωσαν μάθημα με φακούς!

Με τις πρώτες βροχές οι δρόμοι της Αθήνας και οι σχολές μας έγιναν για μία ακόμη φορά λίμνες και ποτάμια!

Αμφιθέατρα και διάδρομοι που πλημμύρισαν, ταβάνια που έσταζαν αποτελούν την εικόνα του Πανεπιστημίου του 2023.

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό!!! Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα!

“Τι πιο σύνηθες να συμβεί” θα πει κανείς, αφού όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλό τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά …έβρεξε!

Απαιτούμε:

Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματά τους λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές μας, ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω από τα Ιδρύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου