Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Όλα τα στοιχεία στο φως: Είπαν ψέματα για το ποσοστό θανάτων από Covid – Κυρίως στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό (πριν τον εμβολιασμό) ήταν εντελώς ασήμαντο!




Ένα νέο έγγραφο τεκμηριώνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας πριν από τον εμβολιασμό ήταν εξαιρετικά χαμηλό στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό. Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, απο την έρευνα του ScienceDirect, ενός ιστότοπου, που παρέχει πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων επιστημονικών όλων των ιατρικών δημοσιεύσεων.

Το συγκλονιστικό σε αυτό, είναι πως η ίδια έρευνα αναφέρει πως όλα αυτά ίσχυαν ΜΟΝΟ πριν απο τον εμβολιασμό κατά του Covid19, γιατί απο κει πέρα τα ποσοστά θανάτων αυξήθηκαν κατακόρυφα!

Αναφέρει η έρευνα:

Ποσοστό θνησιμότητας λόγω λοίμωξης από COVID-19 βάσει ηλικίας στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό!

Το μεγαλύτερο βάρος του COVID-19 φέρουν οι ηλικιωμένοι και τα άτομα που ζουν σε γηροκομεία. Ωστόσο, το 94% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι κάτω των 70 ετών και το 86% είναι νεότεροι από 60 ετών. Ο στόχος αυτής της μελέτης ήταν να εκτιμηθεί με ακρίβεια το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης του COVID-19 μεταξύ μη ηλικιωμένων ατόμων απουσία εμβολιασμού ή προηγούμενης μόλυνσης. Σε συστηματικές αναζητήσεις στο SeroTracker και στο PubMed (πρωτόκολλο: https://osf.io/xvupr), εντοπίσαμε 40 επιλέξιμες εθνικές μελέτες οροθετικού επιπολασμού που καλύπτουν 38 χώρες με δεδομένα οροεπιπολασμού πριν από τον εμβολιασμό.

Για 29 χώρες (24 υψηλού εισοδήματος, 5 άλλες), διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα θανάτου λόγω ηλικιακής στρωματοποίησης COVID-19 και πληροφορίες για οροεπιπολασμό βάσει ηλικιών ήταν διαθέσιμα και συμπεριλήφθηκαν στην πρωτογενή ανάλυση. Οι IFR (διαγνωστικές εξετάσεις), είχαν ποσοστό κινδύνου 0. 034% για τον πληθυσμό ηλικίας 0–59 ετών και 0,095% για την ηλικία 0–69 ετών. Η διάμεση τιμή IFR ήταν 0,0003% στα 0-19 έτη, 0,002% στα 20-29 έτη, 0,011% στα 30-39 έτη, 0,035% στα 40-49 έτη, 0,123% στα 50-59 έτη και 0,506% στα 69 ετών. Το IFR φαίνεται να αυξάνεται περίπου 4 φορές κάθε 10 χρόνια.



Η τρέχουσα ανάλυση υποδηλώνει πολύ χαμηλότερο ποσοστού κινδύνου σοβαρής νόσου πριν από τον εμβολιασμό σε μη ηλικιωμένους πληθυσμούς από ό,τι είχε προταθεί.

Από τα παραπάνω δεδομένα, το μέσο ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) κατά την ΕΠΟΧΗ ΠΡΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ όπως τονίζει η έρευνα ήταν:0,0003% στα 0–19 έτη
0,002% στα 20–29 έτη
0,011% στα 30–39 έτη
0,035% στα 40–49 έτη
0,123% στα 50–59 έτη
0,506% στα 60–69 έτη
0,034% για άτομα ηλικίας 0–59 ετών
0,095% για τις ηλικίες 0–69 ετών.
Όλα ήταν ψέματα και εμείς εδώ το φωνάζαμε!

Θυμάται κανείς πίσω στις αρχές του 2020; Οι τρομερές προβλέψεις μιας παγκόσμιας καταστροφής – ενός ποσοστού θνησιμότητας και ενός ποσοστού μολυσματικότητας που ήταν πρωτόγνωρες στη σύγχρονη εποχή για μια ασθένεια του αναπνευστικού; Οι προβλέψεις ήταν ότι ο «καινοφανής κορωνοϊός», όπως ονομαζόταν τότε, θα ήταν η επόμενη ισπανική γρίπη. Ότι η μόνη λύση ήταν το lockdown σε ολόκληρα έθνη. Αυτό ήταν το μοντέλο που προκάλεσε πανικό στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν το μοντέλο που προκάλεσε θανάτους και έκανε την οικονομία να γονατίσει.

Δείτε για παράδειγμα πως μια υπόθεση ενός επιστήμονα που ξεκάθαρα οδήγησε σε αυτή την προσπάθεια και παρέσυρε τον κόσμο με τις τρομερές του προβλέψεις, ήταν ο Neil Ferguson, PhD του Imperial College.

Η ομάδα του Ferguson στο Imperial College του Λονδίνου έχει διεκδικήσει τα εύσημα για τη διάσωση εκατομμυρίων ζωών μέσω των πολιτικών κλειδώματος που εφάρμοσαν τα μοντέλα του. Είναι τα μοντέλα του Imperial College που προέβλεπαν εκατομμύρια θανάτους τον πρώτο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, εάν δεν εφαρμόζονταν αυστηρά lockdown. Μόλις εφαρμοστεί, το Ferguson και το Imperial College ανέλαβαν γρήγορα τα εύσημα για την «επιτυχία» των lockdown αντί να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη!

Η εκτίμηση των 3,1 εκατομμυρίων ζωών που έσωσε ο Δρ Φέργκιουσον προήλθε από μια Εντελώς « γελοία αντιεπιστημονική θεωρία , με την οποία υποτίθεται ότι επικύρωσαν το μοντέλο τους χρησιμοποιώντας τις δικές τους υποθετικές αναλύσεις για το τι θα συνέβαινε χωρίς lockdown». Άλλα μοντέλα και δεδομένα του πραγματικού κόσμου έχουν δυσφημίσει τα μοντέλα του Ferguson, αλλά η ζημιά έγινε. Τα lockdown, οι καραντίνες, η κάλυψη του προσώπου, αλλά κυρίως τα πειραματικά εμβόλια σκότωσαν εκκατομύρια ζωές!

Ο Φεργκιουσον είχε κάνει και άλλες τέτοιες προβλέψεις αλλα επέλεξαν οι κυβερνήσεις να ακολουθήσουν την δική του θεωρία!Ο Φέργκιουσον προέβλεψε ότι έως και 150 εκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν από τη γρίπη των πτηνών κατά το ξέσπασμα του 2005. Αυτή η πρόβλεψη απέβη κατά ένα εκπληκτικό ποσοστό, με μόλις συνολικά 282 ανθρώπους να πέθαναν παγκοσμίως από τη νόσο μεταξύ 2003 και 2009.
Το 2009, ένα από τα μοντέλα του Ferguson προέβλεψε ότι 65.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από το ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων στο Ηνωμένο Βασίλειο — ο τελικός αριθμός ήταν μόλις κάτω από 500 . Αυτή η μοντελοποίηση ήταν που προκάλεσε πανικό σε τόσους πολλούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας και δημιούργησε έναν παγκόσμιο πανικό αξιωματούχων και πληθυσμού.

Λοιπόν, γιατί ο Μπόρις Τζόνσον και η κυβέρνησή του στράφηκαν στα μοντέλα του για καθοδήγηση στην κρίση του COVID; Γιατί δέχτηκαν τους ισχυρισμούς του Φέργκιουσον, χωρίς κανένα στοιχείο ή καθοδήγηση δημόσιας πολιτικής που να δείχνει ότι τέτοια δρακόντεια μέτρα θα είχαν οποιονδήποτε αντίκτυπο;

Ήταν τόσο αφελείς και επικίνδυνα ανίκανοι; ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Εδώ είναι που γίνεται ακόμα πιο τρελό. Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν με πάθος ότι το μόντελο του Ferguson στις αρχές του 2020 είναι απόδειξη ότι 1) οι « μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις (lockdown και μάσκες) λειτούργησαν και έσωσαν ζωές επειδή (λογική) οι προβλέψεις του δεν πραγματοποιήθηκαν…. ΌΡΙΣΤΕ;;; Και 2) ότι τα εμβόλια λειτούργησαν πέρα ​​από κάθε μέτρο γιατί και πάλι, οι προβλέψεις του για τους θανάτους δεν πραγματοποιήθηκαν… και πάλι ΟΡΙΣΤΕ;;;;

Αυτό δεν είναι επιστήμη είναι η αποθέωση του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

Τώρα έχουμε. Ένα αξιόπιστο σημαντικό νέο έγγραφο (που συζητήθηκε παραπάνω) που τεκμηριώνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας πριν από τον εμβολιασμό ήταν εξαιρετικά χαμηλό στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό. Που είναι τα κρατικά μέσα ενημέρωσης να πουν την αλήθεια στον κόσμο;


anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου