Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι επετηρίδες Ποιοι Ηπειρώτες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αξιολογούνται στις επικείμενες κρίσεις


Ανακοινώθηκαν οι επετηρίδες
Ποιοι Ηπειρώτες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
αξιολογούνται στις επικείμενες κρίσεις




• Ανακοινώθηκαν οι επετηρίδες των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επικείμενες κρίσεις που θα πραγματοποιηθούν πιθανόν το Μάρτιο.
Μετά τα σχέδια της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας που ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας ανακοινώθηκαν στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας οι σειρές των Αξιωματικών που θα κριθούν για να πάρουν βαθμό ή που θα παραμείνουν στον ίδιο βαθμό.
Ξεκινάμε απ’ το βαθμό του Αντιστράτηγου, γνώριμος απ’ τη θητεία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ο κ. Δημήτριος Τσακνάκης του Ιωάννη (Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος) στη σειρά των αντιστράτηγων είναι δεύτερος. Επίσης στους αντιστράτηγους διακρίνουμε και τον Ηπειρώτη Κωνσταντίνο Τσουβαλα του Βασιλείου (Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας) ο οποίος στην σειρά των αντιστράτηγων είναι τέταρτος στην ιεραρχία.
Όσον αφορά το βαθμό του Ταξιάρχου έχουμε δυο Ηπειρώτες, πρώτος ο κ. Κωνσταντίνος Τρομπούκης του Δημητρίου (Διευθυντής στην Περιφέρεια Ηπείρου) στη σειρά των Ταξιάρχων είναι ένατος και περιμένει να πάρει το βαθμό του Υποστρατήγου.
Δεύτερος Ηπειρώτης είναι ο κ. Γεώργιος Λελοβίτης του Λάμπρου (Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας) στη σειρά των Ταξιάρχων είναι δέκατος όγδοος και αυτός περιμένει να κριθεί να πάρει το βαθμό του Υποστρατήγου. Τέλος στο βαθμό του Διευθυντή έχουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων κ. Ανδρέα Παπιγκιώτη του Κωνσταντίνου, ο οποίος στη σειρά των Διευθυντών είναι εβδομηκοστός στο σύνολο των διακοσίων είκοσι πέντε Αστυνομικών Διευθυντών που θα κριθούν για να πάρουν το βαθμό του Ταξιάρχου.
Ακόμα στο βαθμό του Διευθυντή είναι και ο Ηπειρώτης Σπυρίδων Μαρτίνης του Γεωργίου (Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας) ο οποίος στο σύνολο των Αστυνομικών Διευθυντών είναι τεσσαρακοστός πρώτος.
Να σημειωθεί πάντως ότι οι κρίσεις θα πρέπει να συνοδεύονται πάντα με τα αποτελέσματα και τις ικανότητες του κάθε κρινόμενου, με την περιοχή των Ιωαννίνων να κατέχει δικαίως τα σκήπτρα στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση της μικρής και μεγάλης εγκληματικότητας.
Β. Στ.

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου