Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δοξάστε τους... και ξαναψηφίστε τους!



Δοξάστε τους... και ξαναψηφίστε τους!



Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις μας για το ανακριβές πόθεν έσχες του περιφερειάρχη κ. Αλέξ Καχριμάνη και για τη ΜΚΟ της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα Καλογιάννη με τη ΝΔ να κάνει πως δεν την αφορά το θέμα!
Εποίησαν όλοι τους τη...νήσσαν, υβρίζοντάς μας αντί να δώσουν εξηγήσεις για όσα τους αποδίδονται και που μπορούν να τους στείλουν
στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έτσι κι αλλιώς όμως μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στους πολίτες της Ηπείρου που ανακαλύπτουν ότι εκείνοι τους οποίους επέλεξαν να ηγηθούν επιδεικνύουν έκνομη συμπεριφορά.

Ο κ. Αλέκος Καχριμάνης λοιπόν εκτός από την παράνομη κατάτμηση έργων και την απευθείας ανάθεσή τους, την "αξιοποίηση" αναπτυξιακών προγραμμάτων και επιχορηγήσεων για την απόκτηση αλυσίδας ξενώνων που πρέπει να ερευνηθούν, προέβη σε ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και ασυμβίβαστη με το αξίωμα του Νομάρχη άσκηση επαγγέλματος.
Από την άλλη η στενή συνεργάτιδά του και αντιπεριφεριάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, είχε ιδρύσει τη ΜΚΟ "Ευρωπαϊκό δίκτυο ανθρωπιστικής ανάπτυξης - Humanet" η οποία χρηματοδοτήθηκε με 3,2 εκ. ευρώ και όχι με 2,4 που γράφαμε εμείς.
Που ξοδεύτηκαν αυτά; Σε φροντίδα για ψαρόβαρκες με αρχαιοελληνικά ονόματα στη Σρι Λάνκα, μελέτη της πληθυσμιακής ομάδας των Γκαγκαόυζων της Μολδαβίας και σε άγνωστες ακόμα δραστηριότητες όπως πχ στην Κούβα και Αλβανία όπως γράφτηκε.
Έτσι λοιπόν με έξι χιλιάδες και πλέον ΜΚΟ και άλλες αποδοτικές φάμπρικες δεν είναι περίεργο που βούλιαξε η Ελλάδα με όσα διέπρατταν οι κορυφαίοι της και τα κομματόσκυλα που ροκάνιζαν τα χρήματα του λαού, παράγοντας δήθεν έργο επ' ωφελεία του και επ' αγαθώ της πατρίδας, του ελληνισμού γενικότερα. Αν ντρέπονται; Όχι, περιφέρονται υπερήφανοι για ότι έκαναν και απαιτούν τον σεβασμό μας. Δοξάστε τους!!!ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ StoTapsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου