Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Χρ. Ντακαλέτσης υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης. -Ηγείται ενιαίας παράταξης της νυν αντιπολίτευσης


Ο Χρ. Ντακαλέτσης υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης. -Ηγείται ενιαίας παράταξης της νυν αντιπολίτευσης

Ο πρ. δήμαρχος Λάκκας Σουλίου Χρήστος Ντακαλέτσης θα ηγηθεί του σχήματος που δημιουργήθηκε απο την ένωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Δωδώνης. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα απο τους τρεις επικεφαλής των παρατάξεων που συγκροτούν το νέο σχήμα, δηλαδή του κ.κ.Χρήστο Ντακαλέτση, Γιάννη Μπούκα και Βασίλη Δήμο.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ντακαλέτσης είναι πρώτος μεταξύ ίσων, ενώ η ενοποίηση των παρατάξεων "προέκυψε από το αγωνιώδες κάλεσμα των δημοτών μας οι οποίοι, εν τοις πράγμασι, διαπίστωσαν ότι από την πλευρά της σημερινής δημοτικής αρχής επικρατεί κλίμα πόλωσης, αλαζονείας, υπεροψίας, απαξίωσης και απογοήτευσης των πολιτών, αφενός και αφετέρου να μπορέσουν οι ίδιοι οι πολίτες να εκφραστούν και να παρέμβουν σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής και το μέλλον του τόπου τους". Ακόμη, επισημαίνουν πως με την συμμετοχή τους "σε κοινό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση αποδεικνύουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο δημαρχιακός θώκος και η εξουσία, αλλά ο κόσμος και τα προβλήματα του Δήμου Δωδώνης".

Το κάτι παραπάνω

Τέλος, υπογραμμίζουν πως η σημερινή δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε. "Δεν έδωσε όμως το κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, κάτι παραπάνω, δεν έδωσε αυτά που αξίζει ένας δήμος όπως της Δωδώνης. Και δεν το έδωσε γιατί δεν μπορούσε. Αυτό το κάτι άλλο, το παραπάνω, το διαφορετικό μας καλούν σήμερα οι συνδημότες να το πράξουμε εμείς. Και σε αυτό το κάλεσμα δεν μπορούμε να πούμε όχι. Χρονικό περιθώριο για εφησυχασμό και ωχαδερφισμό δεν υπάρχει. Ο δήμος μας και οι δημότες μας δικαιούνται πολλά, δυστυχώς όμως αρκέστηκαν σε ψίχουλα" καταλήγουν και καλούν τους πολίτες του Δήμου, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και ιδεολογιών να στηρίξουν το νέο σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου