Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Δ.Ρ.Α.ΣΥ για κατέβασμα στις εκλογές..


Ανακοίνωση της Δ.Ρ.Α.ΣΥ για κατέβασμα στις εκλογές..



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ρ.Α.ΣΥ για κατέβασμα στις εκλογές και για συνέλευση
Γενική συνέλευση δευτέρα 10/2/2014- στοά Σάρκα- β’ όροφος – πρώην ΕΛΚΕΠΑ

Οι δημοτικές εκλογές έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή της ταξικής πάλης. Οι εργαζόμενοι και ο λαός μας βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της πείνας, της φτώχιας, της εξαθλίωσης που όμοιό του συναντά κάποιος μόνο σε πολεμική κατάσταση. Απέναντι στην κυβέρνηση και το αστικό μέτωπο εξουσίας αποτελεί ανάγκη να εκφραστεί η οργή μας. Γι’ αυτό πρέπει να καταδικαστούν οι υποψήφιοι της ιεράς συμμαχίας του κεφαλαίου – τραπεζιτών και των πολιτικών εκπροσώπων τους ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΑΛΙΑ – ΚΙΝΗΣΗ 5 ΔΗΜΑΡΧΩΝ κ.λπ. και να ενισχυθούν οι δυνάμεις που παλεύουν ενάντια στην τρόικα κυβέρνησης – Ε.Ε – Δ.Ν.Τ για να ανατραπούν τα μνημόνια και όσοι τα στηρίζουν.

Να καταδικαστούν και να απομονωθούν από το λαϊκό κίνημα οι νεοναζιστές δολοφόνοι της Χ.Α. που αποτελούν την εφεδρεία της αστικής τάξης απέναντι στο λαό και το κίνημα.
Σε αυτές τις εκλογές καλούνται οι εργαζόμενοι και ο λαός να ξεπεράσουν το φόβο και την ηττοπάθεια διαμορφώνοντας όρους ενός κοινωνικού και πολιτικού μετώπου στη βάση των προβλημάτων τους, του μόνου ικανού που μπορεί να οδηγήσει στο γκρεμό την αστική διοίκηση του δήμου, κυβέρνηση – ΕΕ - ΔΝΤ, ανατρέποντας τη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα, ανοίγοντας το δρόμο για την κοινωνική απελευθέρωση.
Αυτό το δίλλημα επιβάλλεται να απαντήσουν αγωνιστές και οι αριστερές προοδευτικές πολιτικές συλλογικότητες, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στο φόντο της κοινωνικής καταστροφής η οποία δε συγχωρεί μικροπολιτικούς υπολογισμούς, την εμμονή στο σεχταρισμό, τις υπαναχωρήσεις και τι σ άγονες μάχες επί των διατυπώσεων.
Η ΔΡΑΣΥ θα παρέμβει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στην παραπάνω κατεύθυνση και θα πάρει πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου για την ανατροπή για την ανατροπή της αστικής διοίκησης του δήμου καθώς και κάθε επίδοξου διαχειριστή αυτής της πολιτικής, της κυβέρνησης , του κεφαλαίου, των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου