Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ κοινοπραξία της Ηπείρου!!!


Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ κοινοπραξία της Ηπείρου!!!

Εξέδωσε 4 εικονικά τιμολόγια προκειμένου να εισπραχθούν παράνομες επιδοτήσεις



«Φωτιά» πήραν οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά το 2013. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ελέγχους, έτσι και σε πολλούς που έγιναν πέρυσι βρέθηκαν αρκετά «λαβράκια» σε όλη τη χώρα. Ανάμεσα σε αυτά, το ΣΔΟΕ εντόπισε βουλευτή που φοροδιέφευγε. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «σε πολιτικό πρόσωπο περαιώθηκε φορολογικός έλεγχος για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας και καταλογίσθηκε παράβαση για μη έκδοση 2 φορολογικών στοιχείων ύψους 55.000 ευρώ για τη χρήση 2007». Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βουλευτή που δεν ανήκει στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του
Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου 2012.
Στην Ήπειρο
Οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων και ερευνών για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, της διαφθοράς και του παράνομου πλουτισμού κατά το μήνα Ιανουάριο 2014,εντόπισαν στην Ήπειρο:
-Κοινοπραξία η οποία εξέδωσε 4 εικονικά τιμολόγια προκειμένου να εισπραχθούν παράνομες επιδοτήσεις!!!-Επεβλήθη πρόστιμο 1.360.000 ευρώ.
-Τέσσερις αυτοκινητιστές έλαβαν 18 εικονικά τιμολόγια ύψους 1.000.000 ευρώ!!!

Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου