Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα κατά το τελευταίο 24ωρο

 Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα κατά το τελευταίο 24ωρο


Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα.
Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν:
Στο Δελβινάκι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Στο Καλπάκι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαέξι μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και ψευδή αναφορά στην αρχή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου