Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Eνας-ενας να αδειαζει το μαγαζι των ΑΝΕΛ.....σειρα εχουν τωρα οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ


Eνας-ενας να αδειαζει το μαγαζι των ΑΝΕΛ.....σειρα εχουν τωρα οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ



Dimitris Bahouras

Aξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του κόμματος.Οι λόγοι της παραιτησής μου δεν αποτελλούν προσωπικά παράπονα αλλά αγανάκτηση και απογοήτευση ..
με τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο λήψης ή την απουσία λήψης αποφάσεων πάνω σε σοβαρά θέματα που αφορούν την Ήπειρο και τους πολίτες της.
Όταν αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον πολιτικό σας χώρο, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το έκανα από αγάπη για τη χώρα που δεν άντεχα να τη βλέπω να εκφυλίζεται καθημερινά από υποτιθέμενους «εθνοσωτήρες» οδηγώντας μας όλους στην παρακμή και την εξαθλίωση.
Δυστυχώς μέχρι τώρα οι προσδοκίες μου για ένα κόμμα που αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών Δεν επαληθέυτηκαν.Ενα κόμμα που ξεκίνησε «ακέφαλο» από τις πλάτειες, παρασυρμένο από τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις σας, και που στις πρώτες εκλογές σας έδωσε ποσοστό 10,6% καταφέρατε μέσα σε δύο χρόνια να το φτάσετε στο 3% απογοητεύοντας και προδίδοντας όλους όσους σας ακολούθησαν.
Η επιλογή ατόμων σε καίριες θέσεις του κόμματος ή στελεχών στην Περιφέρεια δείχνει την αδυναμία αντιμετώπισης και διαχείρησης των προβλημάτων καθώς και την αδιαφορία σας για τη γνώμη, τα θέλω και τις ανάγκες των πολιτών.Επιλέξατε στελέχη να σας εκπροσωπήσουν στην Ήπειρο χωρίς ποτέ να εξετάσετε το ποιος είναι,τον αντίκτυπο που έχουν στον κόσμο ικανοποιώντας απλά τα συμφέροντα σας, περιτριγυριζόμενοι από αυλικούς και κόλακες και ακούγοντας μόνο αυτό που θέλετε και εθελοτυφλώντας για την αλήθεια.
Μετά από δύο χρόνια σκληρού αγώνα και προσπαθειών να σας επιστήσουμε την προσοχή και να σας γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα της Ηπείρου , ερχόμασταν αντιμέτωποι με κάποιους που μη έχοντας αφήσει πίσω την κομματική τους ταυτότητα και μη τηρώντας την Ιδρυτική Διακήρυξη και τη δομή του κόμματος,εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα.Η μη τήρηση της Ιδρυτικής Διακήρυξης είναι σφετερισμός.
Τέλος μας αποκαλέσατε εκβιαστές.Αν κύριε πρόεδρε θεωρείτε την αλήθεια, τον αγώνα και την αγανάκτηση μας εκβιασμό τότε μάλλον είμαστε εκβιαστές.Σας αφήνουμε λοιπόν μ’αυτούς που επιλέξατε να σας αντιπροσωπεύσουν στην Ήπειρο και σας ευχόμαστε το καλύτερο.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Με εκτίμηση πρώην συντονιστης Ιωαννίνων
Δημήτρης Μπαχούρας
11-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου